Prijava

Kotizacija za 24. Slovensko marketinško konferenco

Vsi prijavljeni, ki bodo oddali prijavo do 15. maja, bodo predračune prejeli po elektronski pošti do konference.

Prijave lahko preverite na 01 30 91 470.

 • PRIJAVA NA 24. SMK
 • VEČ INFORMACIJ

POMEMBNE INFORMACIJE

Kotizacija

Kotizacija za 24. Slovensko marketinško konferenco znaša 580 EUR (DDV v ceno ni vključen).

Pogoji prijav in odjav ter dodatna obvestila:

 1. Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na akademija@finance.si ali na jasna.spende@finance.si.
 2. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 6 delovnih dni pred dogodkom. Zadnji dan za odjavo brez stroškov je ponedeljek, 20. maj 2019 do 23:59. Pri odjavi, ki bo posredovana po tem datumu, vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.
 3. Zamenjave udeležencev so mogoče. Prosimo vas le, da pisno sporočite ime nadomestnega udeleženca.
 4. Račun boste prejeli po opravljeni storitvi.
 5. V kolikor se na konferenco prijavljate kot študent, nam obvezno pošljite potrdilo o šolanju za tekoče šolsko leto najkasneje do ponedeljka, 20. maja 2019 po pošti na Časnik Finance, d. o. o., Bleiweisova ulica 30, 1000 Ljubljana s pripisom za Poslovno akademijo Časnika Finance za 24. SMK, skenirano po e-pošti na akademija@finance.si ali jasna.spende@finance.si. Na potrdilu o šolanju izrednih študentov mora pisati, da niso zaposleni, da lahko zaračunamo študentsko kotizacijo. Plačnik študentske kotizacije je fizična oseba.
Opozorilo: Če prijave niste izvedli vi oz. vaše podjetje ter menite, da je nekdo zlorabil vaše podatke nas o tem prosim takoj obvestite.

Redni popusti

 • Popust za člane DMS: 10 % popust
 • Popust za naročnike Financ: 5 % popust
 • Popust ob prijavi na en dan konference: 30% popust (velja le ob prijavi na en dan konference, ostali popusti se v tem primeru ne prištevajo)

Posebna akcijska ponudba

 • Popust za člane DMS: 10 % popust
 • Popust za naročnike Financ: 5 % popust
 • Popust ob prijavi na en dan konference: 30% popust (velja le ob prijavi na en dan konference, ostali popusti se v tem primeru ne prištevajo)

Skupinski popust

ob prijavi 4 ali več udeležencev: 40 % popust na kotizacijo. Kotizacija znaša 348 € + DDV. Popust izključuje vse ostale popuste. (Skupinski popust lahko uveljavljate ob prijavi 4 ali več udeležencev iz istega podjetja. V tem primeru lahko vsaka prijavljena oseba uveljavlja 40 % popust. Vsi ostali popusti se z omenjenim popustom izključujejo. Opozorilo: Če boste prijavili 4 osebe in nato eno odjavili, vam bomo popuste za prve tri prijave prilagodili glede na veljavno cenovno politiko.

Mladi podjetniki

samo 30 mest: 35 % popust na redno ceno. Kotizacija znaša 377 € + DDV (Posebna cena je namenjena vsem mladim podjetnikom, ki delajo v podjetjih, mlajših od treh let.)

Popust za študente

90 % popust na redno ceno kotizacije. Kotizacija znaša 58 € + DDV (Študentska kotizacija ne velja za zaposlene v podjetjih. Za študentsko kotizacijo nam morate poslati potrdilo o šolanju za tekoče šolsko leto. Na potrdilu o šolanju IZREDNIH študentov mora pisati, da niso zaposleni, da lahko zaračunamo študentsko kotizacijo. Plačnik študentske kotizacije je fizična oseba. Potrdilo o šolanju lahko pošljete po pošti na Časnik Finance, d. o. o., Bleiweisova ulica 30, 1000 Ljubljana s pripisom za Poslovno akademijo Časnika Finance za 24. SMK, skenirano po e-pošti na akademija@finance.si)

Kotizacija vključuje:

 • udeležbo na vseh predavanjih Slovenske marketinške konference
 • sponzorska darila
 • gradivo (objavljeno na spletni strani/mobilni aplikaciji SMK po dogodku)
 • okrepčilo med odmori, prigrizki, kosilo
 • udeležbo na podelitvi nagrad Marketinška odličnost
 • udeležbo na večerni zabavi, ki bo 28. maja 2019

Karte (kotizacije) na samem dogodku niso prenosljive! Organizator si pridržuje pravico do spremembe termina, vsebine ali odpovedi dogodka.

Vabljeni na 24. Slovensko marketinško konferenco