Prijava

Kotizacija za 25. Slovensko marketinško konferenco

Spoštovani,

hvala za vašo prijavo na 25. Slovensko marketinško konferenco (SMK), ki bo potekala 26. in 27. maja 2020 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.
Predračun za plačilo kotizacije boste prejeli po elektronski pošti na e-naslov, ki je naveden v prijavnici. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 01 30 91 470 in na jasna.spende@finance.si

Jasna Špende, namestnica direktorice, vodja konferenčnih projektov, PA Finance

 • PRIJAVA NA 25. SMK
 • VEČ INFORMACIJ
SMK

AKC-01412-J3K1F1

Koda konference

PRIJAVA

S klikom na + je možna skupinska prijava

PODATKI PODJETJA

7. mestna številka
8. mestna številka

DODATNO SPOROČILO

Označite ali gre za sponzorsko prijavo

POPUSTI

Akcijski popusti

SKUPAJ

Informativni izračun brez DDV.

DOVOLJENJE ZA OBVEŠČANJE

Označite, kako vas lahko tudi v prihodnje obveščamo v zvezi s Slovensko marketinško konferenco. Dovoljenje lahko naknadno spremenite in zahtevate preklic ali izbris. Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.
Obveščanje
Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Konferenca se lahko fotografira in snema ter prenaša na splet, fotografije in posnetki pa so lahko javno objavljeni na straneh Časnika Finance in pokroviteljev konference. Upravljalec podatkov: Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana.

PRIJAVA

S prijavo potrjujem in se strinjam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti Poslovne akademije Časnika Finance d.o.o., ki so objavljeni na spletni strani.
Strinjam se s pogoji *
reCAPTCHA

POMEMBNE INFORMACIJE

Kotizacija

Kotizacija za 25. Slovensko marketinško konferenco znaša 580 EUR (DDV v ceno ni vključen).

Pogoji prijav in odjav ter dodatna obvestila:

 1. Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na akademija@finance.si ali na jasna.spende@finance.si.
 2. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 6 delovnih dni pred dogodkom. Zadnji dan za odjavo brez stroškov je sreda, 20. maj 2020 do 23:59. Pri odjavi, ki bo posredovana po tem datumu, vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.
 3. Zamenjave udeležencev so mogoče. Prosimo vas le, da pisno sporočite ime nadomestnega udeleženca.
 4. Račun boste prejeli po opravljeni storitvi.
 5. V kolikor se na konferenco prijavljate kot študent, nam obvezno pošljite potrdilo o šolanju za tekoče šolsko leto najkasneje do srede, 20. maja 2020 po pošti na Časnik Finance, d. o. o., Bleiweisova ulica 30, 1000 Ljubljana s pripisom za Poslovno akademijo Časnika Finance za 24. SMK, skenirano po e-pošti na akademija@finance.si ali jasna.spende@finance.si. Na potrdilu o šolanju izrednih študentov mora pisati, da niso zaposleni, da lahko zaračunamo študentsko kotizacijo. Plačnik študentske kotizacije je fizična oseba.
Opozorilo: Če prijave niste izvedli vi oz. vaše podjetje ter menite, da je nekdo zlorabil vaše podatke nas o tem prosim takoj obvestite.

Redni popusti

 • Popust za člane DMS: 10 % popust
 • Popust za naročnike Financ: 5 % popust
 • Popust ob prijavi na en dan konference: 30% popust (velja le ob prijavi na en dan konference, ostali popusti se v tem primeru ne prištevajo)

Posebna akcijska ponudba

 • Akcija: prvih 20 prijav po ceni €330 + DDV
 • Zgodnja prijava: €464 + DDV (do 31.3)
 • Zgodnja prijava + član DMS + naročnik Financ: €377 + DDV

Skupinski popust

ob prijavi 4 ali več udeležencev: 40 % popust na kotizacijo. Kotizacija znaša 348 € + DDV. Popust izključuje vse ostale popuste. (Skupinski popust lahko uveljavljate ob prijavi 4 ali več udeležencev iz istega podjetja. V tem primeru lahko vsaka prijavljena oseba uveljavlja 40 % popust. Vsi ostali popusti se z omenjenim popustom izključujejo. Opozorilo: Če boste prijavili 4 osebe in nato eno odjavili, vam bomo popuste za prve tri prijave prilagodili glede na veljavno cenovno politiko.

Popust za študente

90 % popust na redno ceno kotizacije. Kotizacija znaša 58 € + DDV (Študentska kotizacija ne velja za zaposlene v podjetjih. Za študentsko kotizacijo nam morate poslati potrdilo o šolanju za tekoče šolsko leto. Na potrdilu o šolanju IZREDNIH študentov mora pisati, da niso zaposleni, da lahko zaračunamo študentsko kotizacijo. Plačnik študentske kotizacije je fizična oseba. Potrdilo o šolanju lahko pošljete po pošti na Časnik Finance, d. o. o., Bleiweisova ulica 30, 1000 Ljubljana s pripisom za Poslovno akademijo Časnika Finance za 24. SMK, skenirano po e-pošti na akademija@finance.si)

Kotizacija vključuje:

 • udeležbo na vseh predavanjih Slovenske marketinške konference
 • sponzorska darila
 • gradivo (objavljeno na spletni strani/mobilni aplikaciji SMK po dogodku)
 • okrepčilo med odmori, prigrizki, kosilo
 • udeležbo na podelitvi nagrad Marketinška odličnost
 • udeležbo na večerni zabavi

Karte (kotizacije) na samem dogodku niso prenosljive! Organizator si pridržuje pravico do spremembe termina, vsebine ali odpovedi dogodka.

Vabljeni na 25. Slovensko marketinško konferenco