Test Archive shortcode

en Show speakers Hide speakers Show Event Description Hide Event Description Event Sponsors Event Sponsor Edit Event
09:00 - 10:00
Uvodno predavanje
Show Event Description

Umetna inteligenca (AI) povzroča revolucijo v načinu poslovanja in mnogi marketinški vodje se trudijo ostati v koraku z vsemi spremembami. Po mnenju mnogih analitikov obstaja verjetnost, da se bodo razmere v prihodnjih petih letih spremenile bolj, kot so se v zadnjih 20, pri čemer je več kot 85 odstotkov projektov preoblikovanja marketinga obsojenih na neuspeh. V predavanju bo Jeremy Waite predstavil, kakšen bo marketing v prihodnjih petih letih, kako lahko pripravite svoj biznis za prihodnost in kaj lahko storite že DANES. Čakajo vas praktični nasveti, predstavitev AI v živo in nekaj izjemnih študij primerov, na katerih bo Waite pokazal, kako bo najboljša kombinacija še vedno ostala organska in umetna inteligenca, ki delata z roko v roki.

 

10:00 - 10:30
Pogovor
Show Event Description

Svoje poglede, izkušnje in ideje o spremembah v marketingu bosta v pogovoru razkrila Darja Teržan (Mlekarna Celeia) in Ranko Jelača (Telekom Slovenije). Vsak s svojimi uspehi, delujoča v podobnih in različnih panogah … kaj se je v marketingu spremenilo, kateri koncepti ostajajo in kaj je drastično drugače? Kako se mora na to odzvati menedžer marketinga in kaj mora imeti v sebi, da bo uspešno gradil znamko, zvestobo kupcev in tudi svojo poslovno pot?

Pogovor vodi Primož Hvala, predsednik programskega sveta SMK

10:30 - 11:00
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

11:00 - 12:30
Predavanje
Show Event Description

Digitalna ali katerakoli druga transformacija pomeni spremembo, spremembo v ljudeh. Kako s svojimi idejami, svojo filozofijo osvojiti celotno organizacijo? Videli bomo, kako so nekateri transformacijo izpeljali v praksi, kako so motivirali sebe, kako so spremenili sebe in celotne organizacije, kako to naredijo v mesecu dni in ne v letu ter zakaj so nekateri učinkoviti in hitri, drugi pa imajo oznako »dinozavri«.

 
11:00 – 11:30

 
Lovro Gruden (Indigo Consulting): Ali vključujemo partnerje v inoviranje?/Ekskluzivno za SMK rezultati tradicionalne raziskave MindWideOpen

 
Letos so raziskovali, ali so podjetja (in marketingarji) v Sloveniji odprta za resnična partnerstva, ali znajo partnerje vključiti v inoviranje, transformacije in iskanje odgovorov na disrupcije na trgih ali pa jih vidijo zgolj kot dobavitelje storitev. Poleg posnetka stanja bodo dani tudi predlogi, kako se spodbudi sodelovanje in kakšno vlogo ima pri tem marketing.

 
11:30 – 12:00

 
Tadej Accetto (Petrol): Ne »Agile, Scrum … v teoriji«, ampak kako bi bilo učinkovito uresničevanje marketinških idej, projektov videti v praksi

 
Tadej Accetto je v zadnjih letih potisnil do uresničitve veliko projektov, ki so se nanašali na izboljševanje izkušnje uporabnikov, od malih domačih primerov do uporabniških rešitev za Ryanair. V prispevku bo ponudil 5 ključnih nasvetov, kako delovati, da bi bili uspešni v implementaciji, da bi kupci resnično dobili boljšo izkušnjo. Kaj je pomembneje, da imamo želeno rešitev ali čas in sredstva? Zakaj in kako prioritizirati? Kako sestaviti tim in kako ga voditi, da bo dosegel najboljši output? Kako ocenjevati napredek razvoja rešitve? Kako nam zgodbe uporabnikov koristijo pri fokusiranju na uporabnika? O Agile, Scrum … ne bo govoril kot o idealu, ampak kako to dejansko živeti in uresničiti. Zanimivo za vse, ki želite premakniti organizacijo v smeri kupcev, za vse, ki ne želite govoriti, ampak doseči na kupca usmerjeno organizacijo.
 

12:00 – 12:30
 
Jelena Agafonova (BIT-Roots): Kako izzvati celotno industrijo in kako ustvariti svetovni izdelek za digitalne porabnike?
 
Jelena Agafonova bo pokazala, kako lahko novi agilni poslovni model izzove tradicionalno finančno industrijo. Agafonova je zaposlena v novem podjetju, ki ga je zagnala ena izmed vodilnih slovenskih zavarovalnic, vendar je popolnoma samostojno. Kako to doseči? Novo podjetje je imelo v mislih tudi globalnega digitalnega porabnika in Agafonova nam bo med drugim pokazala, kako ustvariti nov izdelek zanj. Popolnoma nov izdelek, in to v zelo kratkem času. Zanimivo za vse, ki želijo ustvariti in uvesti svetovni izdelek za digitalne porabnike.

12:30 - 13:30
Odmor za kosilo
Show Event Description

 

Sponzor današnjega kosila:

13:30 - 14:30
Predavanje
Show Event Description

13:30 – 13:45
 
Jan Dobrilovič (Beeping): 5 vpogledov v nakupno vedenje Slovencev oz. kako uporabiti nakupno vedenje v svoj prid
 
Dobrilovič bo predstavil praktične ugotovitve o vedenju porabnikov, do katerih so skozi številna testiranja prišli pri Beepingu, spletni platformi za čiščenje v gospodinjstvih. Kateri dan v tednu je najboljši za marketinško akcijo, kako poimenovati gumb za naročilo, kdaj v procesu nakupa pokazati ceno, za kateri element v ponudbi lahko močno dvignemo ceno celotne ponudbe … Zanimivo za vse, ki želite na zelo preprost način dobiti dober vpogled v svojo stranko.
 
13:45 – 14:00
 
Gorazd Kos (Telekom Slovenije): Vplivanje na percepcijo vrednosti in nakupno odločitev za višji paket
 
V prispevku bomo videli, kako so z drugačno cenovno politiko vplivali na porabnike, da so izbrali bogatejše pakete. Kako doseči, da se porabniki odločajo za bogatejšo ponudbo? Kako pomagati prodajalcem, da so sposobni prodajati bogatejši paket? Koristno za vse, ki želijo prodajati izdelke/storitve višje vrednosti.
 
14:00 – 14:15
 
Melnisa Begović (Studio Moderna): Kako obletnico blagovne znamke resnično izkoristiti za prodajni uspeh
 
Prikazano bo, kako obletnico blagovne znamke izkoristiti za vključevanje splošne javnosti, gradnjo image blagovne znamke in povečevanje prodaje. Kako so v Studiu Moderna obletnico speljali skozi svoj 360-stopinjski pristop, usklajen prek šestih prodajnih kanalov in lokaliziran na 20 trgih? Kaj so naredili, da je obletnica postala prodajna uspešnica? Koristno za vse, ki ne bi radi svoje obletnice zgolj »praznovali«, ampak jo tudi drugače izkoristili.
 
14:15 – 14:30
 
Nataša Ravnikar (Optiweb): Ne prodajne akcije, vključenost porabnikov in digitalne vsebine prinašajo dodatno prodajo. Tudi do 70 odstotkov večjo.
 
Prikazanih bo nekaj praktičnih primerov, kako je ponudnik opreme za prosti čas Iglu Šport z izjemno omejenim proračunom z vključitvijo aktivnosti engagementa in ustvarjanjem neprodajnih vsebin občutno povečal mesečno spletno prodajo za do 70 odstotkov. Videli bomo, kdaj objaviti predlog za »vikend izlet«, da bo to vodilo do najvišje konverzije, ali je bolje imeti kvadratne ali horizontalne fotografije, ali je z vidika prodaje bolje uporabiti direktno povezavo prek klika na fotografijo ali zunanjo povezavo v besedilu objave … Zanimive ugotovitve za vse, ki skrbite za digitalno komunikacijo in vključenost uporabnikov.

14:30 - 14:45
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

14:45 - 15:55
Predavanje
Show Event Description

Ne bomo govorili o kriptovalutah, ampak o tem, kaj prinaša tehnologija, kje so nove priložnosti za posel in kaj mora marketingaš o tem vedeti danes. Prikazali bomo primere, kjer blockchain že danes spreminja industrije in vpliva na delo marketingašev. Koristno za vse, ki želijo slediti razvoju tehnologije in zakonov poslovnega uspeha.

Mitja Pirc (Datafund, Indigo Consulting): Dolgotrajni učinki blockchaina na marketing

V Sloveniji bodo prvič predstavljeni praktični primeri uporabe tehnologije blockchain, ki dejansko že živijo, so uresničeni in niso zgolj ideje na papirju.

Alexander Vasylchenko (Sofitto): Ustvarite svoj lastni plačilni sistem*

Osebna zgodba, kako v nekaj sekundah prenesti denar drugi osebi. Ta oseba lahko denar dvigne brez vključenosti banke. Kako bodo lahko običajni ljudje izvajali denarne transakcije brez finančnih ustanov? To je resna grožnja za mnoge finančne ustanove. Kako lahko danes 35 ljudi skrbi za transakcije, ki dosegajo BDP majhne države, v primerjavi s številom zaposlenih v manjši banki? Kaj so tudi druge posledice, ki jih tehnologija blockchain prinaša različnim industrijam? Nekaj odgovorov bo predstavljenih v tej predstavitvi.

Claudio Parrinello (Unico): Monetiziranje digitalnega pomanjkanja*

V današnjem času je eden izmed vzpenjajočih se trendov tudi zbirateljstvo. A fizične zbirke imajo za novo generacijo porabnikov, ki visoko cenijo digitalno vsebino in digitalno uporabniško izkušnjo, številne omejitve. Z uporabo blockchaina lahko premium spletno vsebino preoblikujemo v omejene izdaje, v decentralizirane digitalne zbirateljske predmete, s katerimi se lahko trguje. Na posebnih prireditvah (koncertih, razstavah, tekmah …) lahko dobimo digitalno »dokazilo o obisku«, ki ga je mogoče vtisniti v zbirateljski predmet in mu s tem dodati vrednost. V začetni fazi bomo ročno izbirali vsebino in umetnike, pozneje pa bomo »vsem« (na primer umetnikom, glasbenikom, vodjem projektov …) omogočili ustvarjanje lastne zbirke, dokazovanje pristnost in edinstvenost, deljenje po vsem svetu in pridobivanje provizije ob prodaji.

15:55 - 16:45
Pogovor
Show Event Description

Jani Valjavec in Tim Mitja Žagar (ICONOMI): Kako iti naprej?

Zenel Batagelj (Valicon) kreira in napoveduje tale pogovor: »Lani, ko sem se pripravljal na pogovor z Gravnerjem (sklepni pogovor prvega dne lanske SMK), sem nekako slutil, da bi letos bila naravna izbira Tim Mitja in Jani. Ker sta pač bila prva. Tako kot je bil Gravner prvi pri oranžnih vinih, sta bila Mitja in Jani prva v Evropi, ki sta uporabila množično zbiranje sredstev (tako imenovani ICO) za realizacijo podjetniške ideje in zbrala več kot takrat magičnih 10 milijonov dolarjev. Vse to se je zgodilo manj kot pred dvema letoma. Na ta konec sveta sta nekako prinesla upanje in svež kapital. Da, onadva sta nekako kriva za ICOmanijo, ki je in bo močno zatresla našo malo ekonomijo. Medtem ko smo se lani od Gravnerja naučili, da je treba iti nazaj, se bomo tokrat učili, kako iti naprej. Kdo so te nore nove generacije, kako gledajo na svet, kaj se lahko naučimo od njih, je to okolje pripravljeno nanje, jih bo sprejelo ali izpljunilo? In pa seveda, od kod ta intuicija, ki je tako zgodaj zaznala superiornost tehnologije ali hype?«

16:45 - 17:00
Odmor za druženje
Show Event Description

Sponzor današnjega druženja:

17:00 - 18:00
Predavanje
Show Event Description

17:00 – 17:30

Rado Daradan in Mic Melanšek (Hurra Studios): Kako lahko Slovenci s knjigami osvojimo bralce v Nemčiji, Italiji, ZDA …

Dobili bomo nekaj lekcij o tem, kako marketing izdelka za končne kupce prilagoditi mednarodnemu okolju: kako so prilagajali izdelek, način plačila, komunikacijo za končne kupce, kako se razlikujejo od vseh preostalih … Videli bomo, zakaj se je avgusta zgodil odboj in jim je s personaliziranimi knjigami uspelo osvojiti nemške bralce. Navdihujoče in koristno za vse, ki želite poslovati zunaj Slovenije.

17:30 – 18:00

Polona Peunik (Akrobat): Kako smo spremenili koncept in povečali prodajo na globalnem trgu za 80 odstotkov – izkušnje Akrobata

Spoznali bomo, kako preiti s prodaje izdelka na prodajo rešitev/poslovnih projektov. Kako se ob tem spremenijo potrebe kupcev, argumentacija ponudbe, način prodaje. Sprememba koncepta je prinesla globalizacijo in rast prodaje za 80%. Z omejenimi resursi. Koristno za vse, ki si želijo rasti na B2B trgih in imajo omejene resurse.

18:00 - 18:30
Predavanje
Show Event Description

Želite še več od svojega življenja? Želite na koncu leta reči: »Bilo je super leto!«? Prisluhnite, kako na življenje, poraze, uspehe in napredek gleda športnik, ki je za svoje mednarodne uspehe sam naredil izjemno veliko. Zakaj? Kako? O tem bo govoril letošnji skriti gost. (R)evolucija lastnega življenja. Obvezno za vse, ki želijo naprej.

18:30 - 19:15
Odmor za druženje
09:00 - 10:45
Predavanje
Show Event Description

9:00 – 9:45

James Hall (Park): Vidiki in vloga dizajnerskega razmišljanja v različnih industrijah (*Design Thinking Perspectives & Roles (across different industries))*

Po predstavitvi boste bolje razumeli štiri vidike dizajnerskega razmišljanja v različnih panogah. Kakšno vlogo je imelo dizajnersko razmišljanje in kako je pomagalo nekaterim najboljšim globalnim podjetjem v vsakodnevnem poslovanju? Dizajnersko razmišljanje pomaga podjetjem pri izboljšanju razumevanja vedenja kupcev, izboljšanju točke dotika, digitalne komunikacije in celostne porabniške izkušnje z blagovno znamko. Pojasnjeno bo tudi, kako bomo to znanje lahko uporabili v marketingu.

9:45 – 10:15

Matjaž Grm (Adria Mobil): Koncept za povečanje inovativnosti, izboljšanje uporabniške izkušnje in vrednosti blagovne znamke

Spoznali bomo, kako so v Adrii Mobil s pristopi dizajn menedžmenta dosegli izboljšave, ki so blagovni znamki prinesle napredek v percepciji porabnikov, napredek v uporabniški izkušnji in zadovoljstvu kupcev, nove proizvode, inovativno uporabo tehnologije in izboljšanje poslovanja. Izvedeli bomo, kaj je za uspeh dizajn menedžmenta nujno narediti na ravni marketinga in na ravni podjetja. Koristno za vse, ki želijo narediti korak naprej v inovativnosti, razvoju produktov, izboljšanju izkušnje in dobičkonosnosti svojih znamk.

10:15 – 10:45

Ivan Kovačević (Bruketa & Žinić & Grey): Kako blagovne znamke v regiji preoblikujejo izkušnje kupcev – primeri iz različnih panog

Pogledali bomo v zakulisje, kako blagovne znamke iz različnih panog poskušajo izboljšati izkušnjo kupcev, s tem da vpeljujejo nove ugotovitve o »customer journey«, poti svojih kupcev. Videli bomo, kako je banka oblikovala novo vrsto podružnice, specializirano za izobraževanje strank, ki ne sprejemajo v celoti digitalnih rešitev, in kako s tem prihranijo tudi pri stroških. Drug primer nam bo pokazal, kako podjetje v regiji prodaja rabljene avtomobile zgolj na spletu, brez fizičnega stika med kupcem in izdelkom pred nakupom. Kako oblikovati porabniško izkušnjo, ki strankam pomaga sprejeti tako pomembno odločitev zgolj v digitalnem svetu? Videli bomo tudi, kako je zavarovalnica vključila svojo skupnost ob praznovanju 150-letnice … Predstavitev je zanimiva za vse, ki želijo izboljšati izkušnje svojih strank in se razlikovati od konkurenčnih blagovnih znamk.

10:45 - 11:00
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

Sponzor današnjega druženja:

11:00 - 12:45
Predavanje
Show Event Description

11:00 – 11:35

Črt Podlogar (Red Orbit): Naredite korak naprej od kratkoročne optimizacije – digital naj bo usmerjen k dolgoročnim poslovnim ciljem

Za digital je vedno veljalo, da je njegova največja prednost možnost merjenja, ki ni primerljiva z nobeno drugo obliko komunikacije. Fokus večine podjetij, ki včasih meji na obsedenost, je zato pričakovano ravno merjenje rezultatov in optimizacija. V prispevku bomo od velikega zagovornika merjenja in optimiziranja slišali, da pretirana obsedenost z merjenjem ne bo prinesla optimalnih rezultatov. Podjetja, osredotočena na kratkoročne rezultate in konverzije, pozabljajo na grajenje navad pri kupcih. Ko naša blagovna znamka postane navada v nakupnem procesu porabnika, je naš položaj boljši in varnejši. Kako zgraditi navade? Postavljati je treba zanke in iskati priložnosti, ko lahko kupcem olajšamo nakupne procese in vzpostavimo ponavljajočo se komunikacijo. Ni vse v optimizaciji stroškov – izjemno pomembna je tudi uporaba smiselnih KPI-jev, ki bodo prinesli dolgoročen tržni in poslovni uspeh. To je prihodnji koncept digitalnega okolja. Koristno za vse, ki želite svoje digitalne aktivnosti postaviti korak pred drugimi.

11:35 – 12:10

Rok Hrastnik (Sensilab): Popolna ločitev on/offline in kako v letu dni s 4 na 14 trgov oziroma do 170-odstotne rasti prihodkov

V Sensilabu so se odločili in povsem ločili online in offline v dve poslovni enoti. Postavili so model za e-prodajo, s katerim neposredno iz Slovenije odpirajo trge v EU z minimalnimi naložbami. Trenutno so online v Veliki Britaniji, Irski, Nemčiji, Avstriji, Španiji, Portugalski, Franciji, Česki, Italiji, Hrvaški, Romuniji …. Novi trgi so običajno dobičkonosni v enem do dveh mesecih. Kadri so v Sloveniji in nimajo predhodnih izkušenj. Čas do vstopa na trg je ekstremno kratek. Kako jim to uspeva? Nekaj praktičnih ukrepov, nasvetov in rezultatov bomo videli v prispevku. Koristno za vse, ki razmišljate ali delujete mednarodno in želite še okrepiti e-prodajo.

12:10 – 12:45

Ljupčo Todorovski (Fakulteta za upravo, UL): Kaj narediti, da bomo prišli do boljših napovedi vedenja potrošnikov?

V prispevku bomo videli, da razvoj tehnologije sicer omogoča zelo natančne modele vedenja uporabnikov in strank, a žal to dostikrat ne pomeni, da svoje stranke bolje razumemo ali jim ponujamo boljša priporočila (kajti točnost napovedi in interpretacija nista dovolj za razumevanje vedenja). Kaj moramo marketingarji narediti, da bodo napovedni modeli pomagali, da bomo bolje razumeli stranke in jim ponujali boljša priporočila.

12:45 - 13:15
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

13:15 - 14:15
Predavanje
Show Event Description

13:15 – 13:45

Aleksandra Kregar (Atlantic Grupa): Marketing (r)evolution v praksi

V današnjem vedno priklopljenem svetu se pričakovanja porabnikov spreminjajo. Tako se spreminja tudi funkcija marketinga – data, digital, social, real-time analytics, agility so kompetence modernega marketinga. Rezultat sprememb je tudi sprememba marketinške funkcije.

Seznanili se bomo z razvojem funkcije marketinga v Atlantic Grupi – prikaz nove organizacije, postavitev novih marketinških procesov in odgovornosti, določitev koncepta marketinških kompetenc, njihovo merjenje in razvoj skozi interno Marketing Akademijo so aktivnosti transformacije koncepta marketinga zadnjega leta. Projekt transformacije pomeni tudi novo vlogo marketinga, ki na podlagi gradnje digitalnih, analitičnih in strateških kompetenc ter njihove integracije s tradicionalnimi marketinškimi kompetencami spreminja tudi svoj vpliv. Kako novi koncepti in gradnja novih znanj vplivajo na razvoj blagovnih znamk, interno in eksterno, kako se goji marketinška skupnost Atlantic Grupe, kako se marketing povezuje z IT- in HR-funkcijo, kako je partner vodstvu … so primeri rezultata projekta transformacije.

13:45 – 14:15

Leon Korošec (Elan): Naš zakaj – >sveti gral< blagovne znamke

V predstavitvi bomo slišali, kako je Elan premislil razloge svoje blagovne znamke, produktnega portfelja, odnosa do kupcev, partnerjev … Izvedeli bomo, kaj v praksi pomeni odgovoriti si na vprašanje »zakaj?« in kako globok pomen ima jasen zakaj za vsa poslovna področja. Poznavanje razlogov obstoja znamke pomaga podjetju pri odločitvah o blagovni znamki, izdelkih, opuščanju programov, komunikacijskih aktivnostih … Koristno za vse marketingaše, direktorje, in vse, ki želijo svoje podjetje okužiti z marketinško filozofijo in širiti identiteto svoje znamke v podjetju in zunaj njega.

14:15 - 15:00
Pogovor
Show Event Description

V pogovoru bodo sodelovali Igor Maroša (Merkur), Marko Lukić (Lumar) in zmagovalec Marketinške odličnosti.

V pogovoru bomo gostili prejemnika nagrade Marketinška odličnost, ki jo bo dan prej za odličnost v marketingu podelilo Društvo za marketing Slovenije, in dva izkušena managerja, poslovneža.

Igor Maroša je deloval kot svetovalec in kasneje vodil številne komercialne transformacije, vrnitev znamk na nekdanja tržišča … Marko Lukić je podjetje in znamko Lumar najprej povezal s tujim partnerjem in ga potem ponovno prevzel v družinske roke.  Imeli bomo tri izkušene in uspešne sogovornike. Govorili bomo, kaj mora marketing manager narediti, da se bodo spremembe v marketingu implementirale v podjetju in realizirale na trgu. Koristno za vse, ki bi želeli vedeti, kako povleči znamko, podjetje naprej, kako prevzeti krmilo in biti gonilna sila marketinških sprememb.

09:00 - 10:30
Uvodno predavanje
Show Event Description

Uvodničar konference

Hendrik Steckhan (ex Coca-Cola): Katerih 9 stvari moraš narediti, če ne želiš rasti 

Na podlagi bogatih izkušenj na področju trženja in upravljanja, ki si jih je pridobil po vsem svetu, bo uvodni govornik udeležence spodbudil k razmišljanju o njihovem načinu delovanja, pri čemer bo uporabil preizkušena stališča, ki so se izkazala kot bistvena za rast poslovanja neodvisno od njihove velikosti ali življenjske faze. Po njegovem govoru bodo udeleženci bolj zaupali v to, da je trajna dobičkonosna rast dosegljiva tudi v težkih časih. Poleg tega bodo na podlagi dejstev razumeli določene miselnosti in načine, povezane z rastjo. Ne glede na področje delovanja, velikost podjetja ali trženjske izkušnje bodo udeleženci pridobili tudi večje zaupanje v svoje sposobnosti vodenja in spodbujanja rasti ter pridobili koristne napotke za osebni razvoj in vzdržno zaposlitev. Vse to je enkratno izhodišče za izboljšanje njihove rasti v prihodnosti.

Jaka Levstek (D.Labs): Za rast je potrebna spremenjena vloga marketinga v podjetju

Če želimo rasti, moramo razumeti ne le, kako marketing in prodaja (acquisition) uresničujeta svoj potencial, temveč tudi, kako nenehno na novo odkrivati, kateri segmenti kupcev so za nas najbolj trajnostni (rast + marža). Vloga, ki jo uprava dodeljuje direktorju marketinga, se mora spremeniti. Za rast se mora marketing drastično odmakniti od klasičnih nalog, ki so fokusirane le na zgornji del lijaka (awareness, activation), in mora v podjetje prenesti in proaktivno testirati celosten pogled na vrednost za kupca in pripravljenost plačati pravo ceno (revenue), ohranjati kupčevo lojalnost (retention) in povečevati njen vpliv (referall). Vloga menedžerja za rast (growth managerja) zato pomembno spreminja vzvode moči v upravah podjetij, če ta želijo rasti naprej. Spreminja način budžetiranja in poročanja (iterativno budžetiranje, eksperimentiranje) in pomembno vpliva na produktne s konstantnim tokom validacije kupčevega zadovoljstva, vrednosti in rasti. Zakaj je tako in kako to izpeljati, bo prikazano v prispevku. 

10:30 - 11:00
Odmor za druženje
Show Event Description

odmor za druženje

Event Sponsor
11:00 - 12:30
Predavanje
Show Event Description

Lovro Peterlin in Jure Bohinc (A1): Strategija preobrata: zadovoljna stranka je garancija za rast

Kako se lahko odzove podjetje, ki deluje v stagnirajoči panogi, v kateri glavni viri prihodkov počasi, a zanesljivo usihajo? Kako naj pride do jasnega odgovora, kaj bodo viri prihodkov v prihodnosti? Kaj postaviti v fokus? Kakšne strateške in taktične odločitve sprejeti? V A1 so za svoj fokus izbrali stranke in si postavili cilj biti »customer champion«. Več bosta povedala Lovro Peterlin in Jure Bohinc.

Boštjan Jerončič (Incom): Kako od proizvajalca trgovskih znamk do rasti lastne blagovne znamke – izkušnje z znamko Leone

V podjetju, ki je v preteklosti proizvajalo sladolede za različne mednarodne trgovske znamke, so se  odločili za razvoj lastne blagovne znamke Leone. Ravno nasprotno, kot je naredilo veliko podjetij v Sloveniji, ki vse manj vlagajo v svoje znamke in so vse bolj odvisna od proizvodnje za druge. Poudarek in sredstva so namenili partnerstvu z dobavitelji, tehnološkemu razvoju, inovativnosti izdelkov, spremembi produktnega portfelja … Partnerstvo s trgovci na področju trgovskih znamk uporabljajo tudi za prodor lastne blagovne znamke na police trgovin po vsem svetu. Prodaja izdelkov lastne blagovne znamke je v zadnjem letu dosegla 100-odstotno rast. Kako jim je uspelo rasti z lastno znamko, kateri so  ključni dejavniki rasti lastne znamke, bo govoril direktor Boštjan Jerončič.

Matej Košmrlj (NiceLabel): Pogled direktorja v ozadje globalne rasti podjetja – kaj je poganjalo rast

Svoje izkušnje bo predstavil izvršni direktor podjetja, ki stalno raste od leta 2009. Da so postali vodilni na svojem področju v svetovnem merilu, so morali sprejeti in izpeljati veliko poslovnih in marketinških odločitev. Kaj so spreminjali, zaradi katerih stvari direktor v letih, ko je podjetje raslo, »ni spal«? Izvedli so akvizicijo, prenovili prodajne kanale, spremenili produktni portfelj, spremenili cenovno strategijo … Kaj so se pri vseh teh aktivnostih naučili? Kaj je bilo ključno za njihovo rast? O tem bo govoril Matej Košmrlj.

12:30 - 13:30
Odmor za kosilo
13:30 - 15:00
Predavanje
Show Event Description

Andreja Štirn (Petrol): Ključni izzivi povezani z organizacijo, utemeljeno na podatkih  – izkušnje Petrola

Za rast potrebujemo tudi na podatkih utemeljeno (data driven) organizacijo. Kako priti do nje? V prispevku se bomo seznanili z izkušnjami, ki so jih v Petrolu pridobili skozi transformacijo; izzivi so bili velikanski. Enotna analitična platforma, povezovanje internih (DWH) in eksternih podatkov (raziskave, panel …), spreminjanje procesov, novi kadri, potrebe po drugačnih kompetencah kadrov, spreminjanje kulture … Zanimivo in koristno za vse, ki želijo svoje odločitve bolje utemeljiti, in marketinške aktivnosti opreti na podatke in informacije.

Grega Jerkič (In516ht): Finančni in človeški manko ni več izgovor za nedosledno zbiranje in analizo gore podatkov o potrošnikih – praktični primeri

V zadnjih letih se zelo veliko govori o prediktivni analitiki, vsi IT-velikani  vlagajo ogromno denarja v umetno inteligenco, zato bo na dolgi rok nujno imeti na voljo podatke o naših strankah. Tehnologija je v zadnjem času tako napredovala, da so možnosti razpolaganja s podatki dostopne vsem podjetjem z nizkim začetnim stroškom. V predavanju se bomo seznanili z novimi možnostmi na tem področju, ki jih podjetja v Sloveniji že uporabljajo, in nekatere dobre prakse. Predstavljeni bodo primeri iz finančne, zavarovalniške, drobnoprodajne in dejavnosti B2B. Vse s ciljem, da vsak oddelek trženja analitično razume svoje stranke in tako na dolgi rok zgradi »marketinško« zbirko podatkov. Koristno za vse, ki bi radi še bolje spremljali in analizirali vedenje svojih kupcev.

Jean-Philippe Schepens (Bisnode): Če sprejmemo ali ne – podatki obvladujejo uspešne marketinške odločitve

Jean-Philippe Schepens je ekonomist, statistik in ornitolog, eden od ustanoviteljev prvih internetnih podjetij v Belgiji in tudi soustanovitelj podjetja Swan Insights, kjer si prizadeva uporabiti čim več različnih virov podatkov, da bi dosegel 360-stopinjski pogled na stranko. Govoril bo o tem, kako se s tehnologijo in podatki iz različnih virov rešujejo zapleteni izzivi in podatki pretvarjajo v otipljivo ekonomsko vrednost. S primeri bo podkrepil, zakaj bi se moralo vsako podjetje že včeraj lotiti projektov na področju pametnih podatkov, in pokazal, kako vplivajo na rast. Koristno tudi za vse z omejenimi finančnimi in HR-viri.

15:00 - 15:15
Odmor za druženje
Show Event Description

odmor za druženje

Event Sponsor
15:15 - 16:45
Predavanje
Show Event Description

Aleksandar Bijelić (MK Group): Rast prek digitalnega preoblikovanja – priložnosti za posel?

Ogledali si bomo praktične primere in načela, kako lahko podjetja in marketing uporabljajo digitalno preoblikovanje za pospešitev rasti. Predstavitev bo temeljila na Bijelićevi dolgoletni uspešni karieri na področju poslovnega in marketinškega svetovanja ter najnovejših izzivov, s katerimi se srečuje v vlogi vodje digitalnega preoblikovanja. V zadnjih letih smo bili priča primerom, kako z digitalnim preoblikovanjem izboljšati segmentacijo, natančno prilagoditi komunikacijo, izboljšati uporabniško izkušnjo in donosnost zvestih strank … Za uspeh morajo marketing in podjetja pritegniti tudi notranje deležnike in zunanje partnerje. Na teh dveh področjih mora imeti komunikacija bistveno vlogo. Brez močne notranje in partnerske podpore je digitalno preoblikovanje le neuporabljena tehnologija, ki vašemu podjetju ne bo prinesla nikakršnih priložnosti za rast.

Gašper Repina (Optiweb): Kaj narediti, ko prenova spletne strani prinese slabšo prodajo

Prikazani bodo koraki, kako se je ponudnik notranje opreme Dom24 soočil z upadom spletne prodaje po prenovi spletne trgovine. Z izjemno natančno prenovo komunikacijske in oglaševalske strategije ter upoštevanjem regionalnih specifik, združevanjem različnih možnosti spleta in koristi za uporabnika jim je na koncu uspelo za trikrat povečati spletno prodajo, ROI pa je zrasel za 50 odstotkov. Vsekakor odličen opomnik za vse, ki se spopadate z upadanjem ali stagniranjem številk pri spletni prodaji.

Sibila Mesarič (Studio Moderna): Kako povečati prodajo s pomočjo avtomatiziranih kampanj

V prispevku bo prikazano, kako implementirati avtomatizirane kampanje, ki imajo konsistentno dobre rezultate. V Studiu Moderna so jih testirali na širokem razponu izdelkov (ležišča, kuhinjski pripomočki, outlet spletni trgovini z naborom različnih izdelkov …) in povsod so dosegli znatno povečanje prodaje. Rešitev kombinira področji iskalnega marketinga in retargetiranja za optimalno doseganje potencialnih kupcev na dveh platformah (Google Search & Display). Izvedeli boste, kako rešitev implementirati in kakšni so učinki.

Sebastjan Barbo (Esportica): Ešport: pod radarjem ali nov »mainstream«?

Kako lahko vplivneži, najrazličnejša družbena omrežja ali video igre pomagajo vašemu podjetju pri komuniciranju z vašimi ciljnimi skupinami? V predavanju si bomo podrobneje pogledali 10 razlogov zakaj v prihodnjih letih nikakor ne smete prezreti video iger in ešporta. Z uporabo gledalcem prijaznih video iger založniki ali profesionalni organizatorji tekmovanj okoli izbranih video iger zberejo več milijonov igralcev in navdušencev po vsem svetu, najuspešnejše tekmovalce pa nagrajujejo z milijonskimi nagradnimi skladi. Kaj se lahko naučimo od njih in kako to prenesti na vašo blagovno znamko?

16:45 - 17:00
Odmor
Show Event Description

odmor za osvežitev

17:00 - 18:00
Predavanje
Show Event Description

Nescho Topalov (Top Ideas Digital): Kako kombinirati vhodno in izhodno trženje za doseganje bistvene rasti – praktični primeri

Spoznali bomo enostaven sistem, po katerem vzpostaviti strategijo in kampanje, ki združujejo vhodne (inbound) in izhodne (outbound) pristope trženja, ter rešitve, ki so potrebne za njihovo vpeljavo v nekaj dneh. Predlogi bodo predstavljeni na podlagi dveh primerov: Dell (primer B2C) in A1 Digital (primer B2B). Kako učinkovito pozicionirati  blagovno znamko na novem trgu, ustvariti na stotine sledi (lead) in učinkovito podpreti prodajne aktivnosti v B2B-okolju? Kako iztržiti visoko ceno izdelkov na nišnih B2C-segmentih? Zanimivo za vse tržnike, ki želijo izboljšati učinkovitost svojih vhodnih ali izhodnih aktivnosti.

David Balažic (Consalta): Marketing za ključne kupce – rast prek učinkovitejšega marketinga

V večjih podjetjih so nakupne odločitve že nekaj časa v rokah nakupnih timov, ne le posameznikov. Kriteriji za nakup tako niso (več) le preference posameznika, temveč skupine. V takšnih okoljih se pristop marketinga za ključne kupce (Account Based Marketing, ABM) z zelo ciljanimi in personaliziranimi marketinškimi aktivnostmi, ki so prilagojene izbranim podjetjem in posameznim članom nakupnega tima, izkaže za precej bolj uspešnega od klasičnega oziroma širokega (digitalnega) marketinga. V prispevku bomo predstavili osnove ABM, podprte s primerom iz prakse (večje podjetje iz tehnološkega sektorja), in spoznali ključne dejavnike uspešnosti. Če poslujete v B2B-svetu in so vaša ciljna skupina večja podjetja, predavanja enostavno ne smete zamuditi.

18:00 - 18:45
Predavanje
Show Event Description

Andy Andrija Čolak (Surf’n’Fries): Franšize in inovacije za mednarodno širitev  

Surf’n’Fries deluje v 20 državah na štirih celinah. Njegov ustanovitelj in direktor Andrija Čolak bo pojasnil ključne dejavnike za njihovo rast – inovacije in franšizni model. Kako inovirati v stabilni industriji? Kaj so se naučili o franšiznem poslovanju in kako se lahko franšize uporabljajo za mednarodno širitev? Zanimivo za vse, ki razmišljajo o širjenju na mednarodni ravni.

Dušan Štrucl – Dixi (Bike Nomad): Kako na kmetiji »na koncu sveta« razviti uspešno kolesarsko destinacijo

V prispevku bomo spoznali podjetniško zgodbo Dixija, ki se mu vse vrti okoli kolesarjenja, narave in sodelovanja. Kaj narediti, ko kupiš kmetijo in o kmetovanju nimaš pojma? Kakšno »strategijo« ubrati za rast? Kako se odločiti, katere izdelke, storitve razvijati in prodajati? Kako pridobiti partnerje v Sloveniji, kjer pogosto velja »naj še sosedu …«? Kako doseči, da je EkoHotel Koroš na Koroškem, daleč od naših avtocest, 70- in večodstotno zaseden, z rezervacijami za leto vnaprej? Z jasnim fokusom na potrošniku, fokusom na tistem, v čemer si najboljši, in fokusom na partnerstvu. Kako to narediti v praksi, pa bo odkril Dixi.

18:45
Predavanje
Show Event Description

Skriti gost oziroma posebno darilo za vsakega udeleženca konference

19:00 - 20:30
Show Event Description

Druženje ob aromatičnih vinih Puklavec Family Wines

Event Sponsor
22:00
Zabava
Show Event Description

Okrepčevalnica News Cafe, Obala 4f, 6320 Portorož

Event Sponsor
09:00 - 10:30
Predavanje
Show Event Description

Nikola Vuković (Boston Consulting Group): Kako biti korak pred drugimi – trajnostno

V prispevku bomo videli, kakšne kompetence potrebuje sodobni marketing in marketingaši. Imeti strateške competence, da je lahko relevanten partner Top management. Še vedno imeti “tradicionalne” (segmentacija, 4P….). A nujno je danes razvijati tudi vsa novejša znanja, sposobnosti (IT, data, digital..). Raziskava, v katero je BCG vključil preko 200 podjetji iz različnih industrij po celem svetu, je pokazala, da znamke, ki že izkoriščajo podatke in napredne tehnologije za dostavo najboljše uporabniške izkušnje, dosegajo do 20% višje prihodke in do 30% prihranke. Tehnologija in podatki so in bodo še pomembnejši. Ampak kar so tudi ugotovili je, da so ljudje in organizacija tisti, ki naredijo resnično razliko in omogočijo vzdržno prednost pred konkurenco in stabilno rast podjetji. Dolgoročno napredek zahteva prave talente, sposobnosti in pravo organizacijsko kulturo. Ampak kako sistematično graditi prave kompetence, organizacijo, kulturo? O tem bo govora v uvodnem prispevku drugega dne konference.

Maruša Grah (Styria digital marketplaces): Imate znanja, ki se iščejo v marketingu? Imate osnovno za svojo rast?

Kakšne kandidate iščejo podjetja na področju marketinga? Kakšna znanja in izkušnje? Kakšne spretnosti? Se je to v zadnjih letih spremenilo? Ali še (že) imate kompetence, ki se danes iščejo v marketingu? Imate osnovno za svojo rast? V prispevku bodo predstavljene ugotovitve analize portala MojeDelo.com o tem, kako se spreminja izbor zaželenih marketinških znanj pri slovenskih podjetjih.

Zrcalce, zrcalce na steni, povej … kako marketing in marketingarje vidijo odločevalci?

Pogled treh direktorjev slovenskih in mednarodnih podjetij na vlogo marketinga danes, kaj nam manjka in kaj pričakujejo od svojega direktorja marketinga.

10:30 - 10:50
Odmor za druženje
Show Event Description

odmor za druženje

Event Sponsor
10:50 - 11:35
Predavanje
Show Event Description

Osrednji govornik konference Emil Tedeschi (Atlantic Grupa): Razvoj marketinga za pospešitev rasti(Building Marketing to Fuel Growth)

Ustanovitelj in CEO Atlantic Grupe, največje družbe FMCG v regiji, bo razkril ozadje uspeha blagovnih znamk skupine, ki so osvojile regijo in osvajajo svet. Kako je marketing lahko gonilna sila razvoja resnično k strankam usmerjene kulture (customer centric), motor inovacij, kako uporablja nove tehnologije, kako izboljšuje izkušnjo strank (customer experience), kako razvija marketinške kompetence v marketinškem in vseh drugih oddelkih skupine, kako je spremenil organizacijo celotne skupine, ki sledi sodobnemu porabniku … Ne nazadnje, kako doseči, da bodo zaposleni glavni ambasadorji znamk podjetja. Govoril bo o svojem videnju marketinga in kako je marketingu uspelo pospešiti razvoj in rast Atlantic Grupe.

11:35 - 12:15
Pogovor
Show Event Description

Gosti:

Blaž Brodnjak, predsednik uprave, NLB in drugi
Tadej Čoroli, član uprave, Zavarovalnica Triglav
Adrian Ježina, predsednik poslovodstva družbe, Telemach

12:15 - 13:00
Odmor za kosilo
Show Event Description

odmor za kosilo

13:00 - 14:30
Predavanje
Show Event Description

Žiga Lešnik (Simon-Kucher & Partners): V iskanju rasti

Kadar govorimo o rasti podjetja, imamo tržniki in prodajniki v mislih predvsem povečevanje prodaje ali z vstopom na nove trge ali z večanjem prodajne ponudbe. Ker pa je prodajna rast z ekonomskega vidika smiselna samo, če prinaša dodaten dobiček, pri njenem načrtovanju nikakor ne smemo spregledati ključnega vzvoda, ki ga imamo v rokah in ga v strateškem smislu premalokrat uporabimo: to so cene. V prispevku bodo predstavljene pragmatične in v praksi preverjene cenovne taktike, s katerimi lahko dolgoročno dosežemo rast prihodkov in dobička. Predavanje bodo spremljali primeri dobre prakse: kako nekatera podjetja v rednih presledkih zvišajo ceno glavnih izdelkov in ostanejo uspešna; kako vedeti, katerim izdelkom lahko zvišamo cene in katerim ne; kako uspešna podjetja skrbijo za cenovno komunikacijo in zakaj jim uspeva.

Janez Rihtaršič (Domel): Kako doseči, da novi izdelki prispevajo 30 odstotkov prihodkov?

Domel je v zadnjih letih razširil portfelj svojih izdelkov in ni vezan le na panogo gospodinjskih aparatov, po kateri je mogoče javnosti bolj poznan. Ta nova področja jim prinašajo že velik delež prihodkov. V prispevku bomo spoznali ozadje širitve Domela na nova produktna področja, kako se odločajo za širitve na nova področja in kako so organizirali razvoj. Videli bomo, da razvoj ne pomeni zgolj produktnega razvoja, ampak premik na področje storitev. Kaj to pomeni za njihov konkurenčni položaj in rast v prihodnje? Koristno za vse, ki razmišljajo, kako s širitvijo produktnega portfelja dosegati rast.

Primož Mahne (Gigodesign): Kako izboljšanje uporabniške izkušnje vpliva na rast zadovoljstva porabnikov, rast znamke in podjetja?

Seznanili se bomo z več primeri, kako ukvarjanje z uporabniško izkušnjo vpliva na rast tržne znamke oziroma podjetja. Ne bomo govorili o prilagajanju spletnih strani (kar se danes pogosto napačno povezuje z uporabniško izkušnjo), ampak o resničnem poudarku na uporabniški izkušnji. Pri zdravi rasti namreč ne gre za neskončno pridobivanje novih strank, temveč za zagotavljanje odlične izkušnje že pridobljenim strankam. Kako poenostavitev procesov pri strankah zmanjšuje ovire za uporabo vaše storitve? Kako sistemsko odpravljanje vzrokov za pritožbe izboljša izkušnjo in zniža stroške za podporo kupcem? Kako inovacija, ki temelji na odlični uporabniški izkušnji, omogoča disrupcijo trga, zagotovi diferenciacijo in uresničuje poslanstvo podjetja? Avtor bo ponudil tudi konceptualni okvir za razmišljanje vsem, ki bi želeli izboljšati izkušnjo svojih potrošnikov. Primerno za velike in male organizacije, znamke.

14:30 - 14:45
Odmor
Show Event Description

odmor za osvežitev

14:45 - 16:00
Predavanje
Show Event Description

Aleš Falatov (SIJ): Biti drugačen pomeni iti preko ustaljenih vzorcev – kako?

V prispevku bomo spoznali dva izziva – ali lahko izkušnje iz ponujanja privatnih letov prenesemo v trženje proizvodov in kako biti drugačen, ko ponujaš jeklo, »čisti proizvod«. Diferenciacija je velik izziv danes. Kako preseči omejitve, ko je tvoje izhodišče izdelek, jeklo, kjer so vsaka odstopanja od standardov pomenijo reklamacijo kupcev. Marsikdo bo pomisli »jeklo je ja jeklo«. Aleš Falatov bo govoril, kakšen premik je moral narediti, ko je iz industrije privatnih letov prešel v industrijo jekla in kaj počno zadnja leta v SIJ, da njihovo jeklo »ni le jeklo«.

Jugoslav Petković (Flaviar): Izkušnje, kako rasti za 10, 90 ali 890 odstotkov

Skozi zgodbo Flaviarja,globalnega kluba za ljubitelje žganih alkoholnih pijač,bomo izvedeli, katere so pomembne odločitve v zvezi z rastjo. Vsekakor je prva odločitev, kakšno rast želimo. Ta odločitev pa vpliva na številne operativne poteze. Flaviar je moral spremeniti poslovni model, da bi lahko dosegal želeno rast. Kaj so naredili? Rast je možna tudi prek nakupov podjetij, znamk. Kako so se tega lotili pri Flaviarju in kaj so se naučili, ko so prevzeli svojega takrat največjega tekmeca? Rast je povezana s prodajno uspešnostjo. Kako se prodajni pristop razlikuje med Slovenijo in ZDA? Česa bi se Slovenci lahko nalezli od Američanov, da bi lažje rasli?

Sklepni govor – Sara Isaković, dobitnica olimpijske medalje: Kako sem premagala izziv olimpijskega finala in kako naj marketingar premaguje napor in stres vsakodnevnega posla

08:30 - 09:00
Show Event Description

Prihod udeležencev na predkonferenčno SMK-srečanje, ki je prvo tovrstno srečanje po karanteni. In ker je SMK vedno pravo mesto za druženje, enako velja tudi za predkonferenčni SMK dogodek.

09:00 - 10:10
Show Event Description
 • Mitja Pirc (Deloitte): Težki izzivi in velike priložnosti v času COVID-19

V krizi, povzročeni s COVID-19, so pred nami številni izzivi in tudi velike priložnosti. Marketing kot funkcija in marketing kot poslovna filozofija se soočata z mnogimi vprašanji. Recimo marketinški budget bomo dali »na pol« – kaj zmanjšati, kaj ohraniti? Postavili smo spletno prodajo – kaj naj bodo naslednji koraki? Pritisk na cene, zahteve po čim več promocijah? Spremenjeno vedenje porabnikov in nove priložnosti v ponudbi in prodajnih kanalih? Smo lahko še bolj pogumni in ambiciozni v naših načrtih? V prispevku bomo spoznali, na kaj vse naj marketingar pomisli in skuša odgovoriti, ko se bo ubadal s proračunom, pritiski na cene, izzivi, kako razvijati digitalne aktivnosti, kako izkoristi nove priložnosti in kako naj načrtuje do konca leta 2020 in v letu 2021. Dobili bomo opomnik, kako se čim bolje pripraviti na vse te ključne izzive pred jesenjo 2020.

 • Zenel Batagelj in Matjaž Robinšak (Valicon): »Korona« ti da krila

Napotki za retail, FMCG, finančno in telco industrijo. V prispevku bomo videli, kako se je razmišljanje porabnikov v zadnjih tednih spremenilo in kako morajo te spremembe upoštevati marketingarji. Seznanili se bomo z nekaterimi posledicami, ki jih spremenjeno razmišljanje porabnikov prinaša za upravljavce blagovnih znamk v prodaji na drobno, FMCG, finančni in telekomunikacijski industriji. Uporabno za vse marketingarje in obvezno za tiste, ki delujete v omenjenih štirih industrijah.

 • Rok Hrastnik (Sensilab): Kako smo se rešili, ko nam je začel umirati glavni motor rasti – lekcije tudi za današnji čas

Nihče še ni doživel situacije, v kateri smo se znašli v zadnjih tednih. Kdorkoli težko govori, kaj narediti v takšnih razmerah. Lahko pa poiščemo vzporednice s preteklostjo, ko smo leta 2018 na krilih vzpona Facebooka kot prodajnega kanala na Sensilabu prodajo povečali za 143 odstotkov, število zaposlenih za 64 odstotkov, leto pa končali z aktivno internetno prodajo na 22 trgih EU. Le leto za tem se je Facebook začel sesuvati, mi pa smo sočasno ekipo povečali še za 23 odstotkov. Preživetje in nadaljnja rast sta zahtevala vnovično transformacijo podjetja. Kako smo se lotili izziva, kaj vse smo prevetrili in kako smo spet še x-tič znova izumili svoje podjetje?

10:10 - 10:30
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

10:30 - 11:30
Predavanje
Show Event Description
 • Peter Vidmar (Agencija 101): Kaj se zgodi, ko ima ves svet isti brief?

Sporočila malih, velikih, lokalnih, globalnih znamk v zadnjih tednih so bila izjemno podobna. Slogani, koncepti in ideje so kar preskakovali z znamke na znamko na način, kot ga še nismo doživeli. Povsem razumljivo glede na to, da smo bili vsi soočeni z isto situacijo. In kako v poplavi enakih sporočil izstopati? Se da izstopati tudi tako, da poveš isto kot drugi, le da bolje? S Petrom se bomo pogovarjali o tem, kako v času, ko vsi govorimo isto, govoriti drugače. 

 • Barbara Modic (Sila & Modic Consulting): Kako sestavim učinkovit medijski budget za jesen 2020?

Mogoče imate vi podobne dileme: Vsi gredo na digital, a klasični mediji so še vedno gledani. Oglaševanje na Facebooku se draži, ali lahko več dobim na klasičnih kanalih? Katera platforma prinaša najboljše učinke? Imam manjši predvideni budget za jesen 2020 – kam naj investiram, kako naj se pogajam z mediji? Odgovore na nekatere od teh izzivov, ki jih ima danes pred seboj marsikateri marketingar, nam bo na podlagi izjemnega poznavanja medijskega sveta, oglaševanja in medijskega planiranja ponudila Barbara Modic.

 • Peter Curk (Petrol): Kako se lotiti iskanja internih rezerv za uspešno delo marketinga?

Marsikatera marketinška ekipa bo v prihodnje iskala interne vire za izvajanje svojih aktivnosti. Kako pristopiti k »internizaciji« aktivnosti, da ne bo trpela naša uspešnost? Kaj lahko izvajamo interno, zakaj nekaterih stvari ni dobro izvajati brez zunanje pomoči, kako optimizirati sodelovanje z zunanjimi partnerji, ko njihov obseg zmanjšamo …? Nekaj odgovorov bomo prepoznali skozi izkušnje Petrola, ki je v zadnjem obdobju nekatere svoje marketinške aktivnosti »ponotranjil«. Spoznajte njihove izkušnje, da boste bolje opravili svojo optimizacijo dela.

11:30 - 11:45
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

11:45 - 12:30
Predavanje
Show Event Description
 • Lovro Peterlin (A1): Popolna digitalna nakupna izkušnja v živo – »learning points« za marketingaše

V prispevku ne bomo videli, kaj »live digitalni shop« spreminja v razmišljanju in delu marketingaša. Slišali bomo, kaj so se po tednih uporabe na A1 naučili o »live shopu« – kakšna je prodajna uspešnost, kako se vedejo stranke, kako zaposleni, kako učinkovito komunicirati nov kanal … Koristno za vse, ki razmišljate o implementaciji »live shopa«.

 • Mark Žabkar Marič (eBikes Tour): Tudi v turizmu se »korona« lahko izkoristi za pozitiven obrat

V prispevku se bomo seznanili, kako se lahko hitro in uspešno obrne poslovni model. Pri eBikes tour so čez noč ostali brez svoje ciljne skupine. Spremenili so poslovni model, odkrili novo ciljno skupino, prilagodili ponudbo, izvedli digitalno kampanjo in prihodnost po »koroni« je veliko bolj optimistična. Enako »vajo« oziroma testiranje poslovnega modela bi morali vsi opraviti vsaj enkrat na leto. Prispevek bo zanimiv za vse, ki ne želijo ostati brez svojih strank.

 • Dean Habuš (Preprosto.je): Isti izdelki, povsem nova ciljna skupina, nov »value proposition« – v nekaj dneh

Imaš izdelke, imaš dostavo, a tvoji kupci ne delajo in ne potrebujejo več tvojih izdelkov. In to se zgodi čez noč. Kaj narediti? Videli bomo, kako so v nekaj dneh vzpostavili nov model in pristopili k povsem novi ciljni skupini, od B2B preskočili v B2C. V nekaj tednih so večkrat spremenili svoj nagovor oziroma ključno vrednost, ki jo prinašajo svojim novim kupcem. Zelo lep primer agilnosti v definiranju »value propositiona« v kritičnih razmerah. Kako hitri ste bili vi v spremembah?

 • Jure Laharnar (AdStar): »Korona« je resnično priložnost – za hitre in agilne

Izvedeli bomo, kako so v podjetju AdStar od sredine marca pospešili prodajo izdelka široke porabe, katerega sezona pride sicer nekoliko pozneje v letu. Odločilni so bili hitrost, timsko delo in pozitiven pristop k novi realnosti. V tednu dni so prilagodili oglasna sporočila, slikovni material, komunikacijo vplivnic, začeli pridobivati vsebino, ki jo ustvarjajo uporabniki, vse prilagodili v osem različnih jezikov … In na koncu dobili sto tisoč novih sledilcev in rekordno prodajo. Zanimivo za vse, ki želite hitro reagirati na »majhne« spremembe v življenjih svojih kupcev.

12:30 - 12:45
Odmor za druženje
Show Event Description

Odmor za druženje

12:45 - 13:00
Pogovor
Show Event Description

SMK v Portorožu ima ob zaključku prvega dne zadnja leta skritega gosta. Darilo za udeležence konference. To prakso smo ohranili tudi tokrat. Pospešek za lepo poletje in uspešno jesen.

13:00 - 14:00
Show Event Description

Prvo druženje marketingarjev po koroni. Klepet, delitev zgodb, težav, uspehov, veselja, smeha …

08:00 - 09:00
Show Event Description

Prihod in registracija udeležencev – 11. nadstropje GHB

 

10:30 - 11:00
Odmor
Show Event Description

Odmor za druženje

11:00 - 12:30
Predavanje
 • Jaka Levstek (D.Labs):
  »Življenjsko« pomembno vprašanje: Ali smo še relevantni oz. kako izboljšati svojo relevantnost za kupce?

 • Mitja Pirc (Deloitte):
  Kako spremeniti 4P, da boste lahko uspešni po COVID-19? – Glavne priložnosti in izzivi

 • Ladeja Godina Košir (Circular Change & ECESP):
  »Zelene & krožne« priložnosti za marketing in marketingaše po COVID-19

Show Event Description

Jaka Levstek (D.Labs): »Življenjsko« pomembno vprašanje: Ali smo še relevantni oz. kako izboljšati svojo relevantnost za kupce?

 Vprašanje v naslovu je izhodiščno vprašanje, ki si ga moramo postaviti. Vsako leto znova. Posebej pa po potresu, ki ga je sprožil COVID 19. Kako si pravilno odgovoriti na to vprašanje? Kaj narediti, če z odgovorom nismo zadovoljni? Kaj je tisto, kar se podjetja in znamke še vedno preveč otepajo narediti? O tem bo govora v tem razmišljanju Jake Levstka. Tema je življenjskega pomena za znamke, za marketingaše. (*)

Mitja Pirc (Deloitte): Kako spremeniti 4P, da boste lahko uspešni po COVID-19? – Glavne priložnosti in izzivi

Od marca letos živimo v spremenjenem osebnem in poslovnem okolju. Priča smo velikim spremembam pri nakupnih navadah in porabi ter spremenjenem delovanju podjetij in pospešeni digitalizaciji vseh procesov. Te (makro pogled) spremembe so tako velike, da mnoga podjetja revidirajo ali spreminjajo poslovne strategije in iščejo nove poslovne priložnosti, hkrati pa se še vedno ukvarjamo z optimizacijo posameznih P-jev (mikro pogled). S celostnim pregledom lahko identificiramo tako polja makro ukrepov in sprememb kot tudi priložnosti za prilagoditev in nadgradnjo upravljanja s P-ji. Z vidika prenovljenih poslovnih okolij in strategij kot tudi z vidika analitike in tehnologij, se odpirajo nove priložnosti. Hkrati pa se podjetja soočajo z mnogoterimi izzivi: kako uskladiti poslovni model in trženjski splet, kako bolje izrabiti obstoječe in potencialne marketinške tehnološke rešitve in kako razviti podatkovne in analitične kompetence in procese. 

Ladeja Godina Košir (Circular Change & ECESP): »Zelene & krožne« priložnosti za marketing in marketingaše po COVID-19

COVID-19, klimatska in gospodarska kriza poleg izzivov prinašajo številne priložnosti. Tudi za marketing, blagovne znamke, podjetja in marketingaše. V prispevku bomo dobili vpogled v nekatere od prepoznanih priložnosti, iniciativ in projektov na ravni EU, ki jih lahko marketingaši oz. naša podjetja pametno izkoristimo… Videli bomo, da preplet ekonomskih, okoljskih in družbenih ciljev za sočasno ohranjanje konkurenčnosti in kakovosti bivanja za vse ni le “marketinški trik”, ampak priložnost za konkretne, prebojne projekte. Predvsem pa bomo skozi osebno zgodbo spoznali, da imamo marketingaši kompetence (interdisciplinarnost, povezovalnost, sistemski pristop, vizionarstvo, sposobnost razmišljanja “out of the box”), ki štejejo in so posebej pomembne, ko naslavljamo vsebine trajnostnega razvoja in novih poslovnih priložnosti.

12:30 - 14:00
Show Event Description

Odmor za kosilo

14:00 - 15:30
Predavanje
 • Matjaž Krč (Ekwb):
  Kako lahko svoje »F2F dogodke« tudi v prihodnje izvajamo online? – Prve izkušnje, kaj deluje in kaj ne

 • Tjaša Tršar (Mass):
  Kako kupujemo obutev digitalno in kako se bo ta prodaja razvijala v prihodnje?

 • Mojca Marija Pregelj (Generali Investments):
  Kako s hitrimi odzivi v nestanovitnih razmerah do novih potencialnih strank?

 • Matjaž Butara (Big Bang):
  Kako v digitalnem okolju nuditi svetovanje in enako izkušnjo kot v fizični trgovini?

Show Event Description

Matjaž Krč (Ekwb): Kako lahko svoje »F2F dogodke« tudi v prihodnje izvajamo online? – Prve izkušnje, kaj deluje in kaj ne

V zadnjih mesecih so bili odpovedani številni mednarodni sejmi in konference. Kaj narediti, če odpovedo konferenco, na kateri je podjetje vsako leto predstavljalo svoje nove izdelke za prihodnjo prodajno sezono? Kaj narediti, če ne moreš »v živo« pripraviti svoje letne prodajne konference? Kako to prenesti v digitalno okolje? Kakšna naj bo dolžina oziroma struktura spletnega dogodka? Kako povezati ljudi, ki živijo v različnih časovnih pasovih? EKWB je izpeljal že nekaj svojih dogodkov digitalno. Z nami bodo delili svoje izkušnje in tudi razmišljanja, kako pripraviti prodajne konference v prihodnje. Koristno za vse, ki imate dilemo, kako prodajno-marketinške dogodke, konference izvajati tudi po COVID-19.

Tjaša Tršar (Mass): Kako kupujemo obutev digitalno in kako se bo ta prodaja razvijala v prihodnje?

Kaj stori podjetje z več kot 400 zaposlenimi, ki mora čez noč zapreti 50 trgovin, na spletni strani pa v tistem trenutku kupcu ponuja le peščico informacij? Mass klišejsko sodi med tista podjetja, ki so v času koronakrize postavila spletno prodajo. Fokus je tako s praznovanja 30. obletnice obstoja povsem preusmeril v uspeh in prodajo na spletu. Spletno prodajo z več kot štiri tisoč izdelki so vzpostavili v pičlih 13 dneh. Temeljito proučujejo spletne nakupne navade minulih mesecev, prilagajajo funkcionalnosti ter spreminjajo delovanje celotnega podjetja. Prisluhnite, kakšne rezultate so dosegli po lansiranju spletne trgovine, kako so prilagodili svoje poslovanje, o razlogih, zakaj so se za spletno prodajo odločili tako pozno, in kaj vse so morali storiti, da danes kupcu lahko ponudijo moderno spletno trgovino. Kako je v času zaprtja gospodarstva kar nenadoma večinsko breme prodaje prešlo s fizičnih trgovin na spletno trgovino in kaj delajo danes, da so lahko konkurenčni. Kako optimizirajo delovanje spletne prodaje in kje je njihov fokus pri razvoju spletne trgovine v prihodnje. In kako sta v svetu, v katerem je vse »avtomatika« in vse »digitalizirano«, še vedno najpomembnejša človek in sodelovanje. 

Mojca Marija Pregelj (Generali Investments): Kako s hitrimi odzivi v nestanovitnih razmerah do novih potencialnih strank?

Marca letos so se kapitalski trgi soočali z največjo nihajnostjo po zadnji finančni krizi leta 2008 in upadom tečajev za 30 odstotkov. V tako nestanovitnih razmerah (za katere so značilni panični umiki vlagateljev s kapitalskih trgov) je družbi Generali Investments uspelo v marcu in aprilu pridobiti rekordno število novih vlagateljev. Izkoristili so razmere, v katerih so se znašli, prilagodili komunikacijo in posegli po novih spletnih rešitvah (strokovnih webinarjih in videoidentifikaciji), kar je vodilo do zelo lepih uspehov. Kaj in kako so naredili, kaj so se naučili, nam bodo odkrili v prispevku. Zanimivo za vse, ki iščete vedno nove poti, kako do novih strank.

 Matjaž Butara (Big Bang): Kako v digitalnem okolju nuditi svetovanje in enako izkušnjo kot v fizični trgovini?

Kaj narediti, ko so tvoja glavna prednost fizična prodajna mesta in osebno svetovanje – z odlokom onemogočeni? Kaj in kako naj ravnamo tisti, ki računamo, da fizičnega sitka s strankami ne bo več toliko kot ga je bilo še pred marcem? Na primeru Big Banga bomo videli, kako se da z agilnostjo hitro vzpostaviti video svetovanje, kako reorganizirati prodajne poti, da lahko uspešno odgovoriš na izzive spremenjenega vedenja kupcev. Koristno za vse, ki želijo v novi realnosti ohraniti oseben stik s stranko in imajo izziv zadržanja prometa na spletnih kanalih.

15:30 - 15:45
Odmor
15:45 - 17:30
Predavanje
 • Dejan Kobal (KingsBox):
  Kako smo čez noč spremenili ciljno publiko in dosegli visoko rast v “korona krizi”?

 • Aleksandra Kregar Brus:
  Kako pridobiti primerno mesto in podporo za marketinške ideje, aktivnosti? Praktični nasveti.

 • Mic Melanšek, Rado Daradan (Hooray Studios):
  Mali Junaki – Kako rasti tudi ko je večina v krču?

Show Event Description

Dejan Kobal (KingsBox): Kako smo čez noč spremenili ciljno publiko in dosegli visoko rast v “korona krizi”?

V preteklih letih je bilo podjetje Kingsbox usmerjeno predvsem na telovadne centre in njihove lastnike.  V trenutku, ko je celotno Evropo zavzel »lockdown«, obiskovalci niso imeli več dostopa do telovadnih centrov, in s tem tudi do opreme za trening. Takrat so posamezniki začeli iskati rešitve za trening doma. KingsBox je to prepoznal kot »nov trend«, prilagodil ponudbo in trend domačih telovadnic tudi hitro osvojil. Kako so v tako kratkem času prilagodili ponudbo, katere izdelke so lansirali, kako so prilagodili komunikacijo in v nekaj dneh začeli prodajati ljudem, ki so pred tem predstavljali zanemarljiv del njihove ciljne skupine? Koristno za vse, ki razmišljate o novih segmentih svojih kupcev.

Aleksandra Kregar Brus: Kako pridobiti primerno mesto in podporo za marketinške ideje, aktivnosti? Praktični nasveti.

Za izpeljavo vse svojih idej in predlogov za razvoj znamke, izdelkov, storitev mora marketingaš imeti primerno mesto in težo v organizaciji. To je še posebej pomembno v časih, ko se je potrebo hitro odzivati na spremembe pri kupcih, konkurenci, v družbi. V časih kot so sedaj in bodo tudi v prihodnjem letu. Kako si izboriti primerno mesto? Kako doseči, da bodo predlogi sprejeti v organizaciji, če nimamo formalne avtoritete? V prispevku bomo spoznali nekaj praktičnih nasvetov in usmeritev, kako vplivati znotraj organizacije. Koristno za vse, ki si želite izboljšati svojo veljavo znotraj svojih podjetij.

Mali Junaki – Kako rasti tudi ko je večina v krču?

Mali Junaki so na SMKJu že pred leti pojasnili ozadje svojega uspeha v Nemčiji, ZDA… Tokrat pa nam bodo pojasnili svoje načrte v prihodnje. Kako nameravajo dosegati rast prodaje svojih knjig? Kam se znamka še lahko širi? Z nami bosta Mic Melanšek in Rado Daradan.

17:30 - 18:00
Pogovor
 • Primož Jeralič, Jakov Fak, Maja Kosi …Kdo bo letošnji skriti gost, boste izvedeli, če se nam pridružite v Portorožu.

Show Event Description

Tudi letos bomo prvi dan konference zaključili s skritim gostom, ki bo s svojo zgodbo darilo vsakemu posamezniku. Do sedaj so bili naši skriti gostje Primož Jeralič, Jakov Fak, Maja Kosi …

09:00 - 10:30
Predavanje
 • Nicolas Kfuri (Kfuri Consulting):
  Kako se znova povezati s porabniki po pandemiji?

 • Dan Podjed (ZRC SAZU):
  Zmagovalci pokoronske dobe se bodo posvetili ljudem

Show Event Description

Nicolas Kfuri (Kfuri Consulting): Kako se znova povezati s porabniki po pandemiji?
(Reconnecting with the Post-pandemic Consumer)

Po pandemiji so potrebe podjetij, da se naučijo razumeti srca in misli porabnikov, večje kot kadarkoli. V prispevku bomo dobili vpogled v »novega« porabnika in to, kako ga razumeti. Tik pred COVID-19 je svet že doživljal disrupcije, ki so jih v glavnem spodbudili tehnološko gibanje brez primere in novi porabniški trendi. Pandemija je te dejavnike le še dramatično pospešila oziroma spodbudila. V predstavitvi bo govornik predstavil nekaj najpomembnejših porabniških trendov in primerov podjetij, ki so izjemno dobro sprejela, se odzvala ter izkoristila izzive in priložnosti (novega) sveta, v katerem živimo. Razumevanje spoznanj ni dovolj. Dandanes je raven občutljivosti ljudi izjemno visoka (strah, pomanjkanje človeških stikov, izguba dohodka, vnovično učenje, kako delati oziroma se dela učiti od doma, tehnološke motnje in podobno), zato je gradnja emocionalne povezave s porabnikom še pomembnejša kot do zdaj. Kako zgraditi dobro zgodbo, ki se bo povezala z novo realnostjo vaših strank? V predstavitvi boste dobili nekaj predlogov in primerov. Koristno za vse marketingarje, ki želijo, da so njihove blagovne znamke zmagovalke krize po pandemiji.

Dan Podjed (ZRC SAZU): Zmagovalci pokoronske dobe se bodo posvetili ljudem

Potrošniki, kupci in stranke so tri besede, ki se jih bomo tudi v marketingu morali znebiti, če se bomo želeli posvetiti posameznikom, torej ljudem, in spoznati njihove navade. Te so se med pandemijo covid-19 postavile na glavo. Kar se je še pred meseci zdelo samoumevno in nepogrešljivo, je nenadoma postalo odveč – od avtomobila v zasebni lasti do odhoda na delovno mesto. Kako se lahko približamo »novemu človeku« v post-covidski dobi in ga bolje razumemo? Kako nam pri tem pomagajo antropološki pristopi? In kako te pristope, ki nam zagotovijo »bogate podatke«, kombiniramo s t. i. »velikimi podatki«? Prispevek bo ponudil odgovore na ta vprašanja in pojasnil, kako s povezovanjem pristopov celostno spoznavamo ljudi in jim zagotovimo bolj smiselne izdelke in storitve ter marketinške rešitve.

10:30 - 11:00
Odmor
11:00 - 12:30
Predavanje
 • Matej Golob (CorpoHub):
  Kako naj uporabim spletna orodja za povečanje agilnosti marketinških oddelkov ali za povečanje svoje individualne konkurenčnosti?

 • David Žalec (Sadje v Pisarni):
  Agilnost v ciljnem segmentu, ponudbi in vse operacijah – garancija za uspeh v krizi

 • David Rozman (DIH Technologies Co.): 
  Kako prek digitalnih kanalov identificirati nove potencialne stranke in jih spremeniti v prodajne priložnosti? – Praktične izkušnje

 • Rebeka Lah Notar (Elan):
  Doživetje blagovne znamke – do danes z osebnim stikom, kako naprej?

Show Event Description

Matej Golob (CorpoHub): Kako naj uporabim spletna orodja za povečanje agilnosti marketinških oddelkov ali za povečanje svoje individualne konkurenčnosti?

V prispevku bomo spoznali nekaj praktičnih primerov in nasvetov, kako povečati hitrost, komunikacijo v marketinškem oddelku in pri delu pri marketinških projektih – predvsem z uporabo spletnih orodij oziroma platform. Kako izboljšati odzivnost na marketinška vprašanja, kako izpeljati remote brainstorming (viharjenje možganov na daljavo), kako razvijati nove izdelke … v spletnih okoljih. Prihodnje delo bo verjetno kombinacija običajnega dela in dela prek spleta. Dobili boste nekaj preprostih nasvetov in orodij, ki bodo pomagala do večje agilnosti v »novem normalnem«. Koristno za vse, ki ne želite imeti občutka, da vas je povozil čas oziroma da zaostajate v prilagodljivosti za svojimi sodelavci, zunanjimi partnerji, konkurenco …

David Žalec (Sadje v Pisarni): Agilnost v ciljnem segmentu, ponudbi in vse operacijah – garancija za uspeh v krizi

V prispevku bomo videli, kako lahko v nekaj dneh zamenjamo iz B2B v B2C – od dostave v pisarne v dostavo na dom. Ampak to še ni vse. Kako jim je uspelo prodajo končnim strankam zadržati tudi, ko ni bilo karantene, kako še povečujejo in dodajajo nove končne stranke, kako sedaj dobivajo in rastejo tudi na B2B… Lep primer uspešnega hitrega prilagajanja segmentov, ponudbe in uspenešnega e-commerca (tudi ko marsikomu povpraševanje po prvem navdušenju upada).

David Rozman (DIH Technologies Co.): Kako prek digitalnih kanalov identificirati nove potencialne stranke in jih spremeniti v prodajne priložnosti? – Praktične izkušnje 

V prispevku bomo videli, kako z digitalnimi orodji kreiramo nove poslovne priložnosti v B2B svetu. V pomladnih mesecih so bili webinarji »hit«. Ampak marsikdo se je »opekel«. Kako jih pravilno zasnovati, kako učinkovito priti do pravega občinstva, kako med temi identificirati potencialne stranke, jih razviti v prodajne priložnosti in pretopiti v prodajo? Odgovore bomo videli skozi izkušnje v industriji robotskih pripomočkov za rehabilitacijo. Digitalna orodja bodo z nami v vseh industrijah v prihodnje v še močnejši meri. Kako bomo najboljši pri njihovi uporabi? Zanimivo za vse, ki si postavljate enak izziv.

Rebeka Lah Notar (Elan): Doživetje blagovne znamke – do danes z osebnim stikom, kako naprej?

Elan je vsako jesen pripravil letno mednarodno prodajno konferenco, na kateri se je lahko predstavil in navdušil svoje prodajne partnerje, trgovce, ambasadorje znamke in uporabnike s celega sveta. Celosten prenos strateških poudarkov in energije blagovne znamke je bil odločilen za navdušenje, motiviranost in pripadnost znamki. Na dogodku smo jih opolnomočili z glavnimi sporočili blagovne znamke in novih inovativnih izdelkov. Letos tega seveda ni bilo mogoče izvesti v taki obliki. Kako v spremenjenih razmerah vseeno seznaniti in navdušiti za novo kolekcijo? Od tega je namreč zelo odvisna prihodnja prodajna sezona. Slišali bomo praktične izkušnje, kako se pripraviti, kaj narediti in česa ne narediti za uspešen spletni promocijski dogodek za svojo prodajno mrežo.

 

12:30 - 13:15
Odmor
13:15 - 14:00
Predavanje
 • Jernej Česen (Ekipa 2/Outfit7):
  Nova kriza, nov »buzz word«? Ampak, kaj je resnična digitalizacija?

 • Anna Albinsson (Bisnode):
  Podatkovno vodeno trženje: vaš najboljši prijatelj v kriznih časih

Show Event Description

Jernej Česen (Ekipa 2 (odvisna družbe Outfit7): Nova kriza, nov »buzz word«? Ampak, kaj je resnična digitalizacija?

Vedno smo na vse stvari “pripravljeni”, pa potem nas seveda zmeraj preseneti. Ko udari, iščemo nekaj oprijemljivega, nekaj kar nam da upanje. Tokrat smo vsi luč ugledali v DIGITALIZACIJI. Bi lahko ta beseda predstavljala “new order”? Lahko, če bi dejansko vedel kaj pomeni in če bi vedeli, kako se »živi digitalizacijo«. Outfit7 je že v osnovi digitalno podjetje, ki deluje v digitalnem okolju. Kaj to pomeni? Kako sprejemajo odločitve o razvoju, lansiranju novih aplikacij? Pa se v resnici digitalizirajo samo podjetja? Kaj pomeni digitalizacija podjetja za končnega uporabnika? 

Anna Albinsson (Bisnode): Podatkovno vodeno trženje: vaš najboljši prijatelj v kriznih časih

Podatkovno voden pristop še nikoli ni bil pomembnejši.  V času krize so podatki najtrdnejši temelj, na katerem lahko gradimo. Anna bo delila svoje praktične izkušnje v zvezi s tem, kako lahko pristop, ki temelji na podatkih, podjetjem in družbi pomaga krmariti skozi te krizne čase.

14:00 - 14:45
Pogovor
 • V pogovoru bomo gostili vodilna predstavnika podjetij Infobip in Adria Mobil.

Show Event Description

V pogovoru bomo gostili managerje, ki vodijo podjetja, znamke, ki rastejo in imajo visoke cilje tudi v obdobju, ki prihaja. Gostili bomo Matjaža Grma (Adria Mobil) in Gregorja Potočarja, izvršnega direktorja Infobipa.

Infobip s sedežem v Vodnjanu je podjetje, ki je nedavno doseglo vrednost 1 milijarde dolarjev. Iz malega istrskega kraja so prodrli po celem svetu. Nevede vsi uporabljamo njihove rešitve. Kakšni so njihovi načrti za rast? Kako jih bodo dosegli? Kakšni bodo izzivi marketinga pri doseganju rasti v naslednjih mesecih?

Adria Mobil je vodilni proizvajalec prikolic in avtodomov. Marsikdo bi rekel, da gre za panogo, kjer je vse znano že leta, kjer inovativnost in preboj novih znamk ni možna. Adria Mobil je osvojil vodilno pozicijo na številnih evropskih trgih v zadnjih letih. Letos to pozicijo samo krepi. Kje je ključ uspeha in na kaj stavijo v prihodnje? Vse se vrti okoli blagovne znamke, izdelka in prodaje. Kako do dobro narediti bomo izvedeli v pogovoru. (*)

09:00 - 10:30
Uvodno predavanje
 • Uvodni keynote: Klaus-Dieter Koch (Brand Trust):
  Uspešno znamčenje po COVID-19

 • Mojca Pesendorfer (Atlantic Grupa):
  »Real-time marketing insight« oz. odziv blagovne znamke na COVID 19

Show Event Description
 • Klaus-Dieter Koch (Brand Trust): Uspešno znamčenje po COVID-19 (Performance Branding after Covid-19)

Da ne boste jezni in slabe volje, ko boste v 2021, 2022,… druge poslušali, kako je kriza priložnost. Ne čakajmo, ampak reagirajmo. Izkoristimo kar se dogaja okoli nas. Kako? Corona bo ostala in bo postala dejavnik trženja in pozicioniranja blagovnih znamk. Moramo jo »vključiti« oz. uporabiti. Upravljanje korone in prevedba tega v UAU sprožilce bo priložnost za marketing v prihodnje. Vse spremembe v okolju dajejo možnosti, da se pozicioniramo za naslednje desetletje. Uvodničar nam bo iz svojih desetletnih izkušenj razvoja B2B in B2C blagovnih znamk, majhnih lokalnih in velikih mednarodnih podjetji, povedal o najboljših strategijah in taktikah, kako to narediti.

 • Mojca Pesendorfer (Atlantic Grupa): »Real-time marketing insight« oz. odziv blagovne znamke na COVID 19

V prispevku bomo videli, kako je mednarodna znamka Argeta reagirala v zadnjih tednih – kaj vse so vključili v pregled sprememb med potrošniki, trgi, konkurenco… Kako so razumeli spremenjene okoliščine in kje so videli priložnosti za rast blagovne znamke. Katere kratkoročne in dolgoročne ukrepe so sprejeli? Kako so prilagodili izdelke, kako so reagirali glede cen, distribucije…? Dobili bomo vpogled, kako hitro in celovito reagirati in o čem vse naj marketingaš razmišlja, da bi njegova znamka bila tudi v turbuletnem obdobju v dobrem tržnem položaju. Koristno tako za tiste, ki delajo na domačem kot na mednarodnih trgih. (*)

09:10 - 10:30
Predavanje
 • Dejan Ljuština (strateški svetovalec tehnološkim podjetjem): Posledice disruptivnega poslovnega okolja za marketing

 • Prof. dr. Miha Škerlavaj (Ekonomska fakulteta v Ljubljani): Renesansa pogleda na organizacijsko kulturo

 • Andreja Cirman in Marko Konič: Renesansa Zlate ladjice – kako z marketinško logiko do nove zgodbe

Show Event Description

Dejan Ljuština (strateški svetovalec tehnološkim podjetjem): Posledice disruptivnega poslovnega okolja za marketing.
Kateri sektorji se bodo širili in kateri bodo hibernirali? Kateri so prihodnji sektorji s čezmerno rastjo, kaj lahko od njih pričakujemo ter kakšen naj bo odziv z marketinške perspektive? Katere spremenjene kupčeve navade bodo ostale, kaj lahko kupci pričakujejo od blagovnih znamk in kaj moramo storiti z lastnimi blagovnimi znamkami v današnjem novem okolju? Na ta in druga vprašanja bomo dobili nekaj odgovorov in idej, kaj je pomembno vedeti s poslovnega in marketinškega vidika. Predstavitev bo ponudila pregled oziroma prerez današnjega zahtevnega poslovnega okolja. Koristno za vse, ki želijo razumeti širšo sliko današnjega poslovnega okolja.

Prof. dr. Miha Škerlavaj (Ekonomska fakulteta v Ljubljani): Renesansa pogleda na organizacijsko kulturo
V zahtevnih in napetih časih, kot smo jim priča, se je v veliko organizacijah pokazala moč oziroma nemoč organizacijske kulture. Doživeli smo primere razcveta podjetja in primere resnih težav, pri katerih je bila »vključena« organizacijska kultura. V prispevku bomo dobili ogrodje za dobro razumevanje moči organizacijske kulture v teh zapletenih časih in vloge marketinga pri nikoli končanem razvoju organizacijske kulture. Pogledali bomo, kako sploh spoznati organizacijsko kulturo. Pri tem bodo mogoče »pokopana« določena orodja, ki jih zdaj z veseljem uporabljamo za razumevanje svoje kulture. Za konec pa bomo videli še nekaj metod, kaj lahko marketingarji naredimo za razvoj organizacijske kulture, ki jo želimo v svojem podjetju. Koristno za vse, ki želite bolje razumeti moč organizacijske kulture in predvsem razmišljanje oziroma orodja, ki nam jo pomagajo graditi.

Andreja Cirman in Marko Konič: Renesansa Zlate ladjice – kako z marketinško logiko do nove zgodbe

Pred meseci je ponovno zasijala legendarna Zlata ladjica. V prispevku pa bomo spoznali logiko, ki je pripeljala do rešitev, ki jih vidimo danes. Koga želimo za gosta in zakaj točno to skupino? Zakaj odločitev za 5* hotel? Kako to vpliva na ponudbo? Kako so oblikovali cenovno politiko med različnimi sobami? Kako in zakaj so oblikovali ponudbo v lokalu? Kako želijo biti drugačni od ostalih ponudnikov? Kakšne so posledice teh odločitve za izbor in trening osebja… Predstavljajte si, da bi sami dobili nalogo oživiti tradicionalno lokacijo v svojem mestu. Kako bi se te zahtevne naloge lotili z marketinško/prodajnega vidika? V prispevku boste lahko primerjali svoje razmišljanje z resničnim primerom, ki je zaživel v letošnjem letu.

10:30 - 11:00
Odmor za druženje
11:00 - 12:15
Predavanje
 • Peter Weiler (Dating Central Europe): Kako na lokalni ravni tekmovati z mednarodnimi igralci

 • Matjaž Vračko in Monika Majstorović (A1): Kako v zahtevni industriji določiti oziroma definirati svojo vrednostno ponudbo boljše od konkurence

 • Darja Teržan (Atlantic Grupa): Kako graditi višjo vrednost blagovne znamke? Praktične usmeritve ob primeru Donata

Show Event Description
 • Peter Weiler (Dating Central Europe): Kako na lokalni ravni tekmovati z mednarodnimi igralci

Predstavljajte si, da ste v poslu že 20 let. Poznate industrijske standarde, konkurenco …, vse! Toda potem vaš glavni mednarodni komunikacijski kanal uvede konkurenčno storitev. Kako se boste odzvali na novega močnega tekmeca? Poleg tega vaše stranke ne morejo v celoti uporabljati vaše storitve zaradi zaprte države, zaprtih restavracij … Kako se boste odzvali? Kaj lahko marketingar stori? Vse to se je lani zgodilo vodilni mreži za zmenke v srednji Evropi. Kako se odzvati, ko se pojavi grožnja v obliki novega glavnega tekmeca in ste pod pritiskom, da vaše stranke ne bodo mogle uporabljati vaše storitve? Nekaj predlogov boste dobili na tej predstavitvi.

 • Matjaž Vračko in Monika Majstorović (A1): Kako v zahtevni industriji določiti oziroma definirati svojo vrednostno ponudbo boljše od konkurence

Primer bo pokazal, kako so na A1 postavili ponudbe »na glavo«, spremenili notranje procese in miselnost v podjetju, da bi se bolj prilagodili in ustregli potrebam strank kot konkurenca. V mnogih panogah imamo občutek, da ni mogoče načrtovati ali ponuditi ničesar novega, kot da smo »obtičali« v trenutnih tržnih razmerah. Videli bomo, kako se je A1 »približal« kupcem in jim omogočil, da se sami odločijo, kaj želijo, da bi dosegli boljše vrednotenje kot tekmeci in uporabili nove priložnosti, ki jih tehnologija prinaša marketingu. Vse to jim je prineslo nižjo stopnjo odliva strank, večje število kupcev, večje prihodke … Agilnost, oblikovalsko razmišljanje, digitalizacija …, vse to jim je zelo pomagalo. Zanimive izkušnje za vse, ki iščejo metode in pristope, da bi ustvarili boljše percepcijo o BZ (value proposition) kot konkurenca.

 • Darja Teržan (Atlantic Grupa): Kako graditi višjo vrednost blagovne znamke? Praktične usmeritve ob primeru Donata

Mnogi bi si želeli imeti znamko z visoko vrednostjo. Ampak kako do nje priti? Donat ima novo strategijo in jasno usmeritev v premiumizacijo blagovne znamke. V prispevku bomo videli, kaj vse je pomembno, ko načrtujemo strategijo za razvoj znamke z visoko vrednostjo; kako v strategijo vključiti trende ter vpliv »pravega trenutka« za odločitev o spremembi; kje lahko najdemo višje vrednosti za porabnika in kako lahko to verificiramo pred vpeljavo; kako vsak element marketinškega spleta dejansko vpliva na spremembo zaznavanja blagovne znamke … Odgovore bomo dobili med razlago nastajanja nove strategije znamke Donat (ni več Donat Mg 😊). Koristno za vse, ki razmišljate, kako povišati vrednost svoje znamke v očeh kupcev.

13:15 - 14:40
Predavanje
 • Gareth Lewis (LivePerson): Conversational marketing is here! Pogovorni marketing je tukaj!

 • Domen Rozman (Dunking Devils): Think Different! Kaj imajo skupnega TikTok, Apple, SpaceX in Tesla?

 • Manca Šalehar (Wolt): Razbijamo mite – TikTok kot prodajni in komunikacijski kanal za vse generacije – kako ga izkoristiti

 • Aljaž Peklaj (AM Agencija): Celovito izkoristimo kanale in tehnike za večjo aktivacijo potrošnikov – praktični primeri

Show Event Description
 • Gareth Lewis (LivePerson): Pogovorni marketing je tukaj!
 • Domen Rozman (Dunking Devils): Think Different! Kaj imajo skupnega TikTok, Apple, SpaceX in Tesla?

Ne bomo govorili, kaj je TikTok, ampak katere blagovne znamke ga morajo uporabljati danes, katere lahko tudi počakajo in kaj naj naredijo B2B-znamke. Pogledali bomo, kakšne KPI lahko blagovna znamka pričakuje v prvih treh mesecih po vstopu na platformo. Pogledali bomo tudi v prihodnost TikToka pri nas, kaj lahko pričakujemo in kdaj. Koristno za vse, ki ne želijo zaostajati za svojimi strankami.

 • Manca Šalehar (Wolt): Razbijamo mite – TikTok kot prodajni in komunikacijski kanal za vse generacije – kako ga izkoristiti

Pri Woltu so izkoristili spremenjeno vedenje uporabnikov in postali vodilni v dostavi več kot zgolj hrane na dom. Poleg povečanja prepoznavnosti so Tiktok izkoristili za pridobivanje novih uporabnikov in povečanje prodaje. V prispevku bomo spoznali praktične nasvete, kateri tip vsebin pritegne v prvih sekundah, ali lahko prilagajmo vsebine iz drugih kanalov za Tiktok ali ne, kako so vključili vplivneže in kako lahko pozicioniranje na Tiktoku pomaga pri kadrovanju. Manca bo opozorila na glavne poslovne učinke, ki jih je Tiktok prinesel Woltu in predstavila odločilne taktike, ki so jih pri Woltu uporabili za povečanje prepoznavnosti. Koristno za vse, ki želite biti drugačni od svoje konkurence – tudi z uporabo drugačnih platform.

 • Aljaž Peklaj (AM Agencija): Celovito izkoristimo kanale in tehnike za večjo aktivacijo potrošnikov – praktični primeri

Bolj kot kadarkoli je potrebno v sedanjih razmerah razmišljati o vseh možnih pristopih do potrošnikov, načinih njihove aktivacije, online in offline kanalih… Kakšno »mahaniko« uporabiti, da dosežemo željeni odziv potrošnikov? Digitalni kanali, nano influencerji prinašajo vedno nove priložnosti. Kaj vse imeti v mislih, da pridemo učinkovito do želene aktivacije potrošnikov, bomo videli tudi na primerih Domačica in Barcaffe Petrol Kava na poti. Koristno za vse, ki razmišljate, kako vplivati na večjo involviranost in aktivacijo potrošnikov.

15:15 - 16:10
Predavanje
 • Sandi Kofol (OK Consulting): Male skrivnosti vodenja marketingarjev, ki bodo imele velik učinek na našo uspešnost

 • Dinamičen pogovor z Alenko Anžič Potočnik (Hisense Gorenje Europe) in Alešem Udirjem (Iskratel): Kako voditi in leteti na krilih svoje marketinške ekipe

Show Event Description
 • Sandi Kofol (OK Consulting): Male skrivnosti vodenja marketingarjev, ki bodo imele velik učinek na našo uspešnost

Verjetno se bomo morali vsi navaditi na mešanico dela od doma in v pisarni. Ampak, kako to narediti, da bomo lahko enako ali bolj uspešni? Kako ob stalnem menjavanju delovnega okolja voditi svoj tim? Zakaj je pomembno, da razumemo tudi vlogo čustvovanja in doživljanja? V prispevku bomo spoznali nekaj malih skrivnosti, ki lahko močno pomagajo bolje voditi marketinške ekipe. Majhne ali velike. Koristno za vodje marketinga in tudi vodje na splošno ter vse sodelavce.

 • Dinamičen pogovor z Alenko Anžič Potočnik (Hisense Gorenje Europe) in Alešem Udirjem (Iskratel): Kako voditi in leteti na krilih svoje marketinške ekipe

Neposreden in iskren pogovor o izzivih vodenja ekip, ki bo obogatil kompetenčni arsenal vsakega marketinškega strokovnjaka, vodje ali direktorja. Poslovna literatura je polna raziskav o pomenu vodenja pri gradnji zadovoljnih in visoko učinkovitih ekip, še posebej v razmerah, ki zahtevajo hitro prilagajanje. Ljudje so naš največji kapital. Kako lahko odkrivamo in vprežemo potencial sodelavcev v porajajočih se hibridnih in postpandemsko zaznamovanih ekipah, nam bosta v sproščenem pogovoru iz prve roke nanizala dva marketinška direktorja. S čim se spoprijemata in kaj ju navdihuje pri vodenju njunih ekip, nam bosta zaupala Alenka Anžič Potočnik iz Hisense Gorenja in Aleš Udir iz Iskratela. Pogovor bo vodila Maruša Grah (Mobik).

15:15 - 16:10
Predavanje
 • Mateja Dermastia (Anteja): Kako smo od svetovanja prišli do izdelka – z upoštevanjem problemov strank na tujih trgih

 • Žan Menart (Smart Optometry): Začeli z brezplačnim modelom za B2B, prešli na končne kupce in sedaj ponovno širitev B2B prodaje

 • Digitalizacija B2B marketinga v praksi. Dinamičen pogovor z NIno Jagodic, Red Pitaya.

Show Event Description
 • Mateja Dermastia (Anteja): Kako smo od svetovanja prišli do izdelka – z upoštevanjem problemov strank na tujih trgih

V prispevku bomo videli primer preoblikovanja poslovnega modela – svetovalno podjetje, ki je vezano na prodajo znanja oziroma časa, izhajajoč iz svojega znanja razvije izdelek. Dodatno zanimivost primeru daje povezava Afrike in Evrope na področju, kjer je evropski kupec pripravljen plačati več. Rešitev sledi potrebam trga, dobrega poznavanja delovanja globalnih verig vrednosti in povezovanja ekspertnega znanja ter tehnologij za prodor na trge zunaj Evrope. Primer bo zanimiv za vse, ki iščete možnosti širitve oziroma prilagoditve svoje ponudbe za internacionalizacijo.

 • Žan Menart (Smart Optometry): Začeli z brezplačnim modelom za B2B, prešli na končne kupce in sedaj ponovno širitev B2B prodaje

Podjetje ponuja AmblyoPlay, aplikacijo za trening vida. V prispevku bomo spoznali, kako je podjetje hitro spremenilo svoj poslovni model, kako stalno prilagaja cenovno politiko in kako na podlagi baze končnih kupcev pridobijo in rastejo na področju B2B. Zanimiv primer stalnega prilagajanja poslovnega modela, ponudbe, cenovne politike in načinov pridobivanja B2B-kupcev. Dobili bomo še eno potrditev, da je za uspeh v B2B nujno stalno razmišljati o končnih uporabnikih. Ali to počnete tudi vi?

16:30 - 17:45
Predavanje
 • Jaka Kladnik (Switch to Eleven): Ekskluzivno: State of the Agile – kje je slovenski marketing v primerjavi s svetom

 • Marko Čadež: Roboti, umetna inteligenca … kot temelj prihodnje rasti kakovosti storitev – praktične posledice za marketingarje

 • Gregor Cuzak in Mojca Cvirn (HealthDay): Zdravstvo kot velika priložnost za marketingarje

Show Event Description
 • Jaka Kladnik (Switch to Eleven): Ekskluzivno: State of the Agile – kje je slovenski marketing v primerjavi s svetom

Prvič bodo predstavljeni rezultati raziskave State of the Agile, ki bo pokazala, kako agilni so marketingarji v Sloveniji. Dobili bomo vpogled, koliko jih že uporablja agilnost in katere tehnike, metode … Glede na ugotovljeno stanje pa bodo dani tudi predlogi, kaj narediti jutri, da bi bili bolj agilni. Bolj agilni kot znamka, kot podjetje in kot posameznik oziroma marketingar. Koristno za vse, ki se zavedate, da bomo za uspeh morali biti vsi še bolj agilni.

 • Marko Čadež: Roboti, umetna inteligenca … kot temelj prihodnje rasti kakovosti storitev – praktične posledice za marketingarje

Kako se pripraviti na preživetje in vnovično rast, ko deluješ v dejavnosti turizma, mednarodnih letalskih prevozov – v dejavnosti, kjer je eksplodirala atomska bomba? Primeri ukrepov za izboljšanje marketinške učinkovitosti, ki so jih izvedli pri FareBoomu, niso samo primeri ukrepanja v zaostrenih razmerah, ampak nakazujejo, kako se bosta marketing in storitvena dejavnost razvijala v bližnji prihodnosti. Roboti in umetna inteligenca nadomeščajo ne zgolj fizična opravila, ampak tudi miselne kompetence marketingarjev. V veliko svojih aktivnosti so vpeljali UI, klepetalne robote oziroma digitalne pomočnike (chatbote), avtomatizacijo … S tem so izboljšali kakovost storitve za stranke, pospešili notranje procese, izboljšali analitiko in s tem kakovost svojih storitev do uporabnikov. Svet gre v tej smeri, kaj torej ostane marketingarjem. Tudi o tem bomo govorili v tem prispevku.

 • Gregor Cuzak in Mojca Cvirn (HealthDay): Zdravstvo kot velika priložnost za marketingarje

V zdravstvu obstaja zelo velika priložnost za ljudi z marketinškim razmišljanjem. Za uspešno predstavljanje idej na trgu, rešitev in izdelkov je treba usklajevati zelo veliko izjemno različnih deležnikov, ki pogosto niti ne razumejo, kako zelo bi jim pomagala jasna, jedrnata in ciljno naravnana komunikacija. Marketingarji v zdravstvu postanejo povezovalci, vzpostavljajo dialog, ki je nujen za uvajanje novosti in izboljševanje sistema. Z nekaj nazornimi primeri bomo pokazali, da marketingarji v tej panogi doma in mednarodno lahko naredijo zelo velike premike. Koristno za vse, ki iščete nove izzive in ste odprti, da poskusite zgraditi kariero v novi panogi.

20:00 - 21:00
Podelitev nagrad
Show Event Description

Po podelitvi jubilejne 5. nagrade marketinška odličnost so se v Društvu za marketing Slovenije (DMS) odločili za intenzivno prenovo nagrade. Namen prenove je razširiti prepoznavnost različnih vidikov marketinške odličnosti in jo še bolj približati marketinški stroki. Odslej bodo z nagrado nagrajevali tudi odlične posamezne marketinške projekte, prakse in strategije.

09:00 - 10:10
Predavanje
 • Niko Slavnič (HTEC Group): Kaj ima marketing z rastjo podjetja z 200 na tisoč zaposlenih v času »lockdowna«

 • Boris Kapitanovič (Workshares Ltd): Marketing through innovation – Kaj imajo skupnega Jane Austen, Elton John in britanska mornarica

 • Tilen Travnik (Bevo): Kako od 100 zrezkov na teden priti do prodaje tone mesa na teden v ZDA

Show Event Description
 • Niko Slavnič (HTEC Group): Kaj ima marketing z rastjo podjetja z 200 na tisoč zaposlenih v času »lockdowna«

V prispevku bomo videli pet vzvodov rasti, s katerimi je marketing neposredno povezan, oziroma pet priložnosti, kjer lahko marketingarji izjemno pripomoremo k rasti podjetja ali znamke. Obdobje, v katerem živimo, je za marsikatero podjetje priložnost za izjemno rast. Takšnih »izjemnih rasti« v slovenskem okolju ne vidimo veliko. Če želite rasti, je ta prispevek temelj, da bo vaš marketing postal gonilo podjetja. Niko Slavnič bo priložnosti predstavil z opisom lastnih izkušenj s poudarkom na aktualni rasti globalnega B2B-podjetja, kjer je odgovoren za to področje. Koristno za vse, ki želijo izkoristiti priložnosti za rast.

 • Boris Kapitanovič (Workshares Ltd): Marketing through innovation – Kaj imajo skupnega Jane Austen, Elton John in britanska mornarica

Možnosti za inovativnost niso omejene zgolj na izdelke in storitve. Marketing ima veliko različnih možnosti za vplivanje na uspešnost poslovanja podjetja. V prispevku bomo videli, kako z operativno inovativnostjo izboljšati konkurenčno prednost znamke, kako je banka osvojila vodilno mesto v zasebnem bančništvu in kako osvojiti naročnika v panogi, kjer so marže izjemno nizke. Koristno za vse marketingarje, ki želijo razširiti področje svojega delovanja in vpliva v podjetju.

 • Tilen Travnik (Bevo): Kako od 100 zrezkov na teden priti do prodaje tone mesa na teden v ZDA

Spoznali bomo ozadje, kako je startup iz Kamnika začel uspešno prodajati rastlinske zrezke s teksturo mesa na ameriškem trgu. Njihova zgodba nam pomaga odgovoriti na različna marketinška vprašanja. Kako prepoznati prihodnje navade in jih izkoristiti za razvoj novih izdelkov. Kako si utirati pot na množičnem trgu? Kako uspešno najti pravi izdelek za potencialne kupce? Zanimivo za vse, ki razmišljate o predstavitvi svojih izdelkov na množičnem mednarodnem trgu.

10:10 - 10:30
10:30 - 11:30
Predavanje
 • Jaroslaw Podsiadlo (Kearney): Kako maksimizirati donosnost marketinške naložbe v turbulentnih časih

 • Pogovor z menedžerjema: Kako do marketinškega načrtovanja oziroma ali naj na načrtovanje kar pozabimo

  V pogovoru bosta svoje znanje in izkušnje planiranja marketinških in poslovnih aktivnosti predstavila izkušena managerja Matjaž Grm (Adria Mobil) in Lovro Peterlin (A1)

Show Event Description
 • Jaroslaw Podsiadlo (Kearney): Kako maksimizirati donosnost marketinške naložbe v turbulentnih časih

Ker so razmere v gospodarstvu še vedno zaostrene, ostaja povišanje donosnosti marketinških naložb za večino podjetij še vedno prioriteta, kar vodi do dodatnega pritiska na direktorje marketinga. V podjetju Kearney so razvili obsežen okvir E2E, ki vsebuje nabor strategij in več kot 200 vzvodov za povečanje donosnosti naložbe iz marketinških proračunov. V predstavitvi bomo videli okvir, kako optimizirati tržne naložbe v treh glavnih razsežnostih: uspešnost (z določitvijo proračuna in optimizacijo razporeditve po državah, blagovnih znamkah, kanalih, pobudah), učinkovitost (z optimizacijo različnih praks načrtovanja porabe in nakupa), operativni model (s pregledom organizacijske strukture marketinga, ekosistema notranjih in zunanjih partnerjev, avtomatizacije trženja …). Koristno za vse tržnike, ki želijo dobiti nove ideje, kako optimizirati in obraniti ali ohraniti ali obdržati svoje proračune …

 • Pogovor z menedžerjema: Kako do marketinškega načrtovanja oziroma ali naj na načrtovanje kar pozabimo

V pogovoru bosta svoje znanje in izkušnje planiranja marketinških in poslovnih aktivnosti predstavila izkušena managerja Matjaž Grm (Adria Mobil) in Lovro Peterlin (A1)

 

 

12:30 - 13:40
Predavanje
 • Tamara Pavasović Trošt (Ekonomska fakulteta v Ljubljani): Kako se vedemo potrošniki v sedanjih, zelo spreminjajočih se razmerah?

 • Iztok Franko (Diggintravel): Analitika je spremenila košarko, kaj se od Dončića, Marka Cubana in preostalih lahko naučijo marketingarji

 • Simon Sovič (Clover Labs): Kako v današnjih časih hitro in učinkovito do novega ali spremenjenega digitalnega produkta?

Show Event Description
 • Tamara Pavasović Trošt (Ekonomska fakulteta v Ljubljani): Kako se vedemo potrošniki v sedanjih, zelo spreminjajočih se razmerah?

Trenutne razmere v okolju so zelo dinamične. Nakupno vedenje ljudi se spreminja. Ampak pogosto se znajdemo pred vprašanjem, katere spremembe so zgolj kratkoročne in katere bodo imele trajnejši učinek. Ko planiramo marketinške aktivnosti, bi seveda radi čim bolje vedeli, kako se bodo vedli v prihodnje naši kupci. V prispevku bomo videli, kako lahko na osnovi pridobljenega znanja, razmišljamo o prihodnjem nakupnem vedenju. Koristno za vse, ki razmišljate, kakšni bodo vaši potrošniki, katere od sprememb bodo ostale in katere bodo zamrle oziroma se bodo kupci vrnili k preteklim vzorcem vedenja.

 • Iztok Franko (Diggintravel): Analitika je spremenila košarko, kaj se od Dončića, Marka Cubana in preostalih lahko naučijo marketingarji

V prispevku bomo videli, kako se je analitika v svetu košarke spremenila v svet, ki ga marsikdo dojema kot nekaj, kjer je zelo pomembna kreativnost. Pred leti je bila analitika v košarki prednost, danes je »must«. Enako se (je) bo zgodilo v poslovnem svetu. Iztok Franko s svojo analizo košarke v NBA odkriva vedno nove metode analitičnega razumevanja nečesa, kar je veljalo za kreativno. Kako se lotiti analitike kreativnosti? Kdo bo zmagal – občutek ali analitika? Kaj se od najboljših NBA-klubov lahko naučijo marketingarji. Imamo neomejeno količino podatkov v realnem času – kako lahko sami začnemo uporabljati bolj analitičen pristop pri svojem marketinškem odločanju, ravnanju? Nekaj odgovorov bo ponudil ta prispevek. Koristno za vse, ki želijo bolje uporabljati povsem nove vire podatkov in nov pogled na njihovo analizo.

 • Simon Sovič (Clover Labs): Kako v današnjih časih hitro in učinkovito do novega ali spremenjenega digitalnega produkta?

V prispevku bomo videli nekaj primerov, kako hitro prilagoditi svoj »produkt« spremenjenim navadam uporabnikov, kako preveriti svojo idejo in doseči, da je končni »produkt« takšen, da ga trg sprejme. Produkt navajamo v navednicah, ker gre v teh primerih za digitalne produkte in rešitve, ne za klasične fizične izdelke. Koristno za vse, ki se želite s svojimi digitalnimi rešitvami, produkti, hitreje prilagajati spremenjenim navadam uporabnikov.

14:00 - 15:00
Predavanje
 • Timotej Gračner (Blackfire): Kako smo z digitalnim marketingom zgradili mednarodno prodajno mrežo?

 • Marcela Klofutar in Uroš Štefelin (Vila Podvin): Ponudimo več kot izdelek oziroma kako ustvarimo za gosta gledališče, in ne zgolj jedi

Show Event Description
 • Timotej Gračner (Blackfire): Kako smo z digitalnim marketingom zgradili mednarodno prodajno mrežo?

V podjetju, ki proizvaja sredstva za privabljanje divjih prašičev, uporabljajo inovativne prijeme digitalnega marketinga za pridobivanje novih partnerjev na mednarodnih trgih, za pospeševanje prodaje. Z napredno uporabo spletnih orodij brez ekskluzivnih distributerjev in prodajnikov na terenu bliskovito gradijo lastno prodajno mrežo. Spoznali bomo, kako lahko marketing učinkovito izpelje vstop na drobnoprodajni trg brez distributerjev, kako obdržati nizke fiksne stroške ob hitri širitvi na tuje trge. Uporabno za vse, ki želite z aktivnostmi digitalnega marketinga priti do novih prodajnih partnerjev, in tiste, ki bi želeli več izdelkov prodati prek lastnih prodajnih kanalov.

 • Marcela Klofutar in Uroš Štefelin (Vila Podvin): Ponudimo več kot izdelek oziroma kako ustvarimo za gosta gledališče, in ne zgolj jedi

Zgodba Podvina je zgodba razmišljanja, kako ponuditi gostom več kot zgolj jedi. Ne razmišljajo o jedeh, ampak o gledališču. Ampak kako to gledališče zgraditi, kaj in koga vse lahko vanj vključimo …? Iz njihove zgodbe se lahko naučimo o bogastvu, ki ga prinaša povezovanje. Povezovanje z lokalnimi dobavitelji prinese nove izdelke, nove zgodbe, novo vrednost za gosta. Povezovanje s konkurenti in povsem drugimi dejavnostmi (na primer umetnost) pripelje do novih nišnih rešitev in nam omogoči, da ponudimo gostom nekaj, česar ne morejo dobiti nikjer drugje. Ni treba iskati vedno nečesa povsem novega, poglej, kaj že imaš, in poskušaj to nadgraditi, s tem pa boš povečeval vrednost za svoje goste, porabnike, stranke. Izjemno inspirativen prispevek za vse, ki bi želeli za svoje porabnike in stranke kreirati več kot le izdelek.

22:00 - 02:00
Show Event Description

Večerna zabava v klubu Paprika v Portorožu.

CRM koda Ime prijavitelja Priimek prijavitelja E-pošta prijavitelja Zap. št Kotizacija Ime Priimek Telefon E-pošta Funkcija Delovno področje Podjetje Matična številka Davčna številka Naslov Poštna številka Kraj Država Dodatno sporočilo Sponzorska prijava Akcije Dodatni popusti Virtualni ogled Informativni izračun brez DDV. Obveščanje Strinjam se s pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Jasna Spende 013091470 Jasna.spende@finance.si Pravnik PR Finance 1234567 Bleiweisova 30 1000 Ljubljana Slovenia

test

Ne Redna cena: 580 € 580 Po telefonu Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Mojca Sajko 030379384 mojca.sajko@cri.si Strokovni sodelavec Zdravstvo Zaposlitveni center CRI Oblakova 34 3000 Celje Slovenia Ne 43.1 330.02 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 MARTIN ŠMALČIČ martin.smalcic@zds.si 1 580 MARTIN ŠMALČIČ 040731996 martin.smalcic@zds.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Izobraževanje Združenje delodajalcev Slovenije g.i.z. 5848105 16901134 DIMIČEVA 9 1000 LJUBLJANA Slovenia Ne 43.1 330.02 Po navadni pošti, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Damjana Erjavec damjana.erjavec@innovatif.com 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 Jože, Gorazd, Jasna, Karin Šulman, Oman, Potrata, Špacapan 013004041, 013004060, 013004061, 013004075 joze.sulman@innovatif.com, gorazd.oman@innovatif.com, jasna.potrata@innovatif.com, karin.spacapan@innovatif.com Direktor, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing, Marketing, Marketing Innovatif d.o.o. 1963414 32693770 Poljanski nasip 6 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € 1392 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tjaša Bračko tjasa@eggoglow.com 1 580 Tjaša Bračko 031888573 tjasa@eggoglow.com Lastnik / Partner Marketing EGGOGLOW d.o.o. 8797790 Ob železnici 23 2250 Ptuj Slovenia Ne 43.1 330.02 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Klemen Geršak gkn@xxxlesnina.si 1 580 Klemen Geršak 041553636 gkn@xxxlesnina.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing LES-MMS d.o.o. 5025648 74735705 Cesta na Bokalce 40 1000 Ljubljana Slovenia

Matična številka: 5025648000

Za popuste nisem prepričan, rad bi pa prijavil za oba dni.

Ne 43.1 330.02 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Žiga Adamčič adamcic.ziga@gmail.com 1 580 Žiga Adamčič 051324404 adamcic.ziga@gmail.com Lastnik / Partner Menedžment EGGOGLOW d.o.o. 8797790 77064747 Ob železnici 23 2250 Ptuj Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tjaša Janc tjasa.janc@mikrografija.si 1 580 Tjaša Janc 031695414 tjasa.janc@mikrografija.si Drugo Marketing Mikrografija d.o.o. 5636744 41088743 Foersterjeva 10 8000 Novo mesto Slovenia Ne 43.1 330.02 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tjaša Janc tjasa.janc@mikrografija.si 1 580 Tjaša Janc 031695414 tjasa.janc@mikrografija.si Drugo Marketing Mikrografija d.o.o. 5636744 41088743 Foersterjeva 10 8000 Novo mesto Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Andreja Mohorič 01 583 33 42 andreja.mohoric@ajpes.si Javni uslužbenec Marketing AJPES 1732803 14717468 Tržaška cesta 16 1000 Ljubljana Slovenia Ne 43.1 330.02 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Dalija Štamcar 040541334 dalija.stamcar@ajpes.si Strokovni sodelavec Marketing AJPES 1732803 14717468 Tržaška 16 1000 Ljubljana Slovenia

Pozdravljeni,
prijavljam se na konferenco v imenu AJPES pod akcijsko ceno.

Lep pozdrav
Dalija Štamcar

Ne 43.1 330.02 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Saša Podpeskar 031 676 315 sasa.podpeskar@sid.si Direktor Marketing SID banka d.d. 5665493 82155135 Ulica Josipine Turnograjske 6 1230 Domžale Slovenia

Prosim za povratno informacijo, saj naj bi bilo glede na dodatno plačilo članstva brezplačno.

Ne 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Klemen Geršak gkn@xxxlesnina.si 1 580 Klemen Geršak 041553636 gkn@xxxlesnina.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing LES-MMS, d. o. o. 5025648 74735705 Cesta na Bokalce 40 1000 Ljubljana Slovenia Ne 35 377 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Andraž Štalec andraz.stalec@red-orbit.com 1 580 Andraž Štalec 040205925 andraz.stalec@red-orbit.com Direktor Menedžment Red Orbit d.o.o. 6064302 72618264 Stegne 13g 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Tanja Mezga 041 762 522 tanja.mezga@gigodesign.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Oblikovanje Gigodesign 2 d.o.o. Kamniška 49 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tanja Fon tanja.fon@iprom.si 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 Tanja, Maja, Dejan, Simon Fon, Gorjanc, Struna, Cetin 040603348, 041367846, 041818176, 040681668 tanja.fon@iprom.si, maja.gorjanc@iprom.si, dejan.struna@iprom.si, simon.cetin@iprom.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Svetovalec, Lastnik / Partner, Lastnik / Partner Marketing, Marketing, Marketing, Marketing iPROM, d.o.o. 1399918 83333193 Šlandrova ulica 4 B 1231 Ljubljana - Črnuče Slovenia

Paketna prijava za 4, člani DMS.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1392 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Darija Pavlovič 041511565 darija.pavlovic@icloud.com Horizont Clair d.o.o. 58369155 Zbilje 4H 1215 Medvode Slovenia

Pozdravljeni,

Prosim, če lahko na računu piše da je udeleženka Breda Perme, čeprav bom sama udeleženka.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav,

Darija Pavlovič

Ne 35 NE 377 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 JASNA OREŠIČ jasna.oresic@zav-sava.si 1, 2 580, 580 MIHA, RINALDA PAHULJE, KLEMENČIČ 022332100, 022332100 miha.pahulje@zav-sava.si, rinalda.klemencic@zav-sava.si ZAVAROVALNICA SAVA D.D. 5063400 44814631 CANKARJEVA ULICA 3 2000 MARIBOR Slovenia Ne 35 NE 754 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tej 1 580 Teja Drofelnik 031757432 teja.strukelj@gmail.com Študent / Dijak Marketing Florjan pri Gornjem Gradu 31 3342 Gornji Grad Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 58 Po telefonu, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Špela Kozamernik spela.kozamernik@renderspace.si 1, 2, 3, 4, 5, 6 580, 580, 580, 580, 580, 580 Nina, Patrizia, Mateja, Žiga, Borut, Špela Razpet, Cresso, Jugovic, Triller, Šepetavc, Kozamernik 031551935, 040464397, 031344173, 040215219, 041328990, 041309631 nina.razpet@renderspace.si, patrizia.cresso@renderspace.si, mateja.jugovic@renderspace.si, ziga.triller@renderspace.si, borut.sepetavc@renderspace.si, spela.kozamernik@renderspace.si Drugo, Drugo, Direktor, Drugo, Direktor, Direktor Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing Renderspace d.o.o. 1338935 41447611 Trubarjeva c. 79 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 2088 Po telefonu, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 PETRA VEBER PETRA.VEBER@SISPLET.COM 1, 2 580, 580 PETRA, DAMJAN VEBER, VEBER 040733770, 051682828 PETRA.VEBER@SISPLET.COM, DAMJAN.VEBER@SISPLET.COM Namestnik / Pomočnik direktorja, Direktor IT, IT SI SPLET D.O.O. 1593765 21482454 UKMARJEVA 4 1000 LJUBLJANA Slovenia Ne 35 NE 754 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Zarja Bašelj 070 556 508 baselj.zarja@gmail.com Študent / Dijak Gostinstvo / Turizem Cesta zmage 20 1410 Zagorje ob Savi Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Andreja Susič andreja@schwarzmann.eu 1 580 Andreja Susič 041 562 889 andreja@schwarzmann.eu Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing M-Schwarzmann d.o.o. 5808375 22359621 M-Schwarzmann d.o.o., Pristava 12a 1355 Polhov Gradec Slovenia Ne 25 NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Eva Škibin 040389765 eva.skibin@lipica.org Študent / Dijak Marketing Holding Kobilarna Lipica, d.o.o. 5025311 72828013 Lipica 5 6210 Lipica Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Doroteja Kitak Turk doroteja.kitak@gea.si 1, 2 580, 580 Dejan, Doroteja Mijošek, Kitak Turk 028432615, 028432623 dejan.mijosek@gea.si, doroteja.kitak@gea.si Direktor, Drugo Prodaja, Marketing Tovarna olja GEA d.o.o. 5048621 23485795 Trg svobode 3 2310 Slovenska Bistrica Slovenia

V okviru sponzorske pogodbe imamo brezplačno udeležbo za dva udeleženca.

Da NE 1160 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Slađana Stevanović sladana.stevanovic@modra.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Slađana, Anja, Mojca Stevanović, Trafela, Trkman 041766513, 031448225, 031519482 sladana.stevanovic@modra.si, anja.trafela@modra.si, mojca.trkman@modra.si Strokovni sodelavec, Specialist, Specialist Prodaja, Marketing, Marketing Modra zavarovalnica d.d. 6031226 21026912 Dunajska cesta 119 1000 Ljubljana Slovenia

prijava po predračunu

Ne 35 NE 1131 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Alenka Škrlec alenka.skrlec@spar.si 1 580 Nataša Flerin 01-5844-000 natasa.flerin@spar.si Strokovni sodelavec Marketing Spar Slovenija d.o.o. 5571693 32156782 Letališka cesta 26 1000 Ljubljana Slovenia Ne 35 NE 377 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Sanela Fejzić sanela.fejzic@rokus-klett.si 1 580 Sanela Fejzić 040558066 sanela.fejzic@rokus-klett.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Založba Rokus Klett Stegne 9B 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maja Kmet maja.kmet@vzajemna.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Klemen, Tomaž, Barbara Daneu, Krejačič, Kurevija 014718759, 014718759, 014718759 klemen.daneu@vzajemna.si, tomaz.krejacic@vzajemna.si, barbara.kurevija@vzajemna.si Vzajemna, d.v.z. 1430521 87984385 Vošnjakova 2 1000 Ljubljana Slovenia Ne 25 NE 1305 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Borut Cetina 031746119 borut.cetina@gmail.com Neznano Marketing / Kajuhova 8 6230 Postojna Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Saša Advenčar sasa.advencar@ljubljanskigrad.si 1, 2 580, 580 Simona, Janja Kokalj, Rozman 013064242, ¸013064215 simona.kokalj@ljubljanskigrad.si, janja.rozman@ljubljanskigrad.si Javni uslužbenec, Javni uslužbenec Trženje, PR Javni zavod Ljubljanski grad 3887359 Grajska planota 1 1000 Ljubljana Slovenia Ne 25 NE 870 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Urska Blazic urska@mm-intelekta.si 1 580 Urska Blazic 030378312 urska@mm-intelekta.si Študent / Dijak Marketing MM Intelekta d.o.o. 5338891 76856402 Krožna cesta 27 6000 Koper Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE Po telefonu, Po navadni pošti, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Polona Stepišnik 031578236 polona.stepisnik@mladinska-knjiga.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja Mladinska knjiga Založba 61753181 Slovenska 29 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Petra Mravlja petra.mravlja@mladinska-knjiga.si 1 580 Petra Mravlja 031278427 petra.mravlja@mladinska-knjiga.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Mladinska knjiga Založba d. d. 5049130 61753181 Slovenska 29 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Gregor Draksler 031407407 gregor.draksler@p-automobil-import.si Direktor Marketing P Automobil Import d.o.o. 1380427 94377570 Barjanska 54 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Dejan Debernardi dejan.debernardi@c-automobil-import.si 1 580 Dejan Debernardi +38641394574 dejan.debernardi@c-automobil-import.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing C Automobil Import d.o.o. 5934737 59925680 Barjanska 54 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Damjan Planinc damjan@interactive.ag 1 580 Damjan Planinc +386 1 620 32 60 damjan@inetractive.ag Direktor Drugo Geti.In d.o.o. 2336880 30663601 Stegne 33 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Tanja Vojvodić 040510979 tanja.vojvodic86@gmail.com Neznano Marketing Cesta na Svetje 9 1215 Medvode Slovenia

Z gospo Jasno sem dogovorjena za 80 % popust.

Hvala, lep pozdrav.

Ne NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nedeljka Janković nedeljka.jankovic@atlanticgrupa.com 1, 2, 3, 4, 5, 6 580, 580, 580, 580, 580, 580 Nedeljka, Špela, Mojca, Simona, Tjaša, Živa Janković, Cocej Minatti, Pesendorfer, Koren, Pinter, Deu +386 1 4721 683, +386 1 4721 683, +386 1 4721 683, +386 1 4721 683, +386 1 4721 683, +386 1 4721 683 nedeljka.jankovic@atlanticgrupa.com, Spela.CocejMinatti@atlanticgrupa.com, mojca.pesendorfer@atlanticgrupa.com, simona.koren@atlanticgrupa.com, tjasa.pinter@atlanticgrupa.com, ziva.deu@atlanticgrupa.com Atlantic Droga Kolinska d.o.o. 2114011 88736172 Kolinska ulica 1 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 2088 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Aleksandra Jerebic Topolovec aleksandra.jerebictopolovec@slovenia.info 1, 2, 3 580, 580, 580 Aleksandra, Miha, Tina Jerebic Topolovec, Renko, Sračnjek 015898548, 015898547, 015898574 aleksandra.jerebictopolovec@slovenia.info, miha.renko@slovenia.info, tina.sracnjek@slovenia.info Javni uslužbenec, Javni uslužbenec, Javni uslužbenec Gostinstvo / Turizem, Gostinstvo / Turizem, Gostinstvo / Turizem Slovenska turistična organizacija 6889859 93477902 Dimičeva ulica 13 1000 Ljubljana Slovenia Ne 35 NE 1131 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Barbara Demšar barbara.demsar@triglavskladi.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Nataša, Mojca, Jerneja Trtnik, Ivanc, Faletič 013007300, 013007300, 013007300 natasa.trtnik@triglavskladi.si, mojca.ivanc@triglavskladi.si, jerneja.faletic@triglavskladi.si Marketing, Marketing, Marketing Triglav Skladi, d.o.o. 5853915 76205371 Slovenska 54 1000 Ljubljana Slovenia

Virtualno bo spreljala ga. Ivanc, ostali udeleženki bosta fizično prisotni.

Ne 25 DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 1305 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nataša Bubnič kadrovske@triglavzdravje.si 1, 2 580, 580 Tina, Neva Rotar, Šuštar 031 350 056, 040 289 636 tina.rotar@triglavzdravje.si, neva.sustar@triglavzdravje.si Strokovni sodelavec, Namestnik / Pomočnik direktorja Marketing, Marketing Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. 5848091 50250957 Pristaniška ulica 10 6000 Koper Slovenia Ne 35 NE 754 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 ROMANA LOTRIČ romana.lotric@domel.com 1, 2, 3 580, 580, 580 Jaka, Karmen, Barbara Kavčič, Nastran, Debeljak +38645117200, +38645117590, +38645117146 jaka.kavcic@domel.com, karmen.nastran@domel.com, BARBARA.DEBELJAK@DOMEL.COM Direktor, Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec Prodaja, Marketing, Marketing Domel 5045401 47263512 Otoki 21 4228 Železniki Slovenia Ne 25 NE 1305 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Anita Jakuš anita.jakus@gzs.si 1 580 Anita Jakuš 041791224 anita.jakus@gzs.si GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij 73354376 Dimičeva 13 1000 Ljubljana Slovenia Ne 35 NE 377 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Anja Leskovar-Grum anja.leskovar.grum@gmail.com 1 580 Anja Leskovar-Grum 070558121 anja.leskovar.grum@gmail.com Študent / Dijak Marketing Glavarjeva ulica 8 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 LIVJANA SIRK livjana.sirk@gostilna-peternel.si 1 580 LIVJANA SIRK 041207449 livjana.sirk@gostilna-peternel.si Direktor Gostinstvo / Turizem Gostilna Peternel, D.O.O. 6966675 27173232 HRUŠEVLJE 24 5212 Dobrovo v Brdih Slovenia

SMO NAROČNIKI FINANC

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maja Zužič maja.zuzic@butanplin.si 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 Maja, Ajda, Nina, Tanja Zužič, Silič Žemva, Hace, Medved 051665298, 031459530, 051267566, 031333616 maja.zuzic@butanplin.si, ajda.silic-zemva@butanplin.si, nina.hace@butanplin.si, tanja.medved@butanplin.si Specialist, Specialist, Direktor, Specialist Marketing, Marketing, Marketing, Marketing BUTAN PLIN d.d. 5094933 32952902 Verovškova 64a 1000 LJUBLJANA Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1392 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tatjana Stojič tatjana.stojic@mladinska-knjiga.si 1 580 Tatjana Stojič 012413197 tatjana.stojic@mladinska-knjiga.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja Mladinska knjiga Založba 5049130 61753181 Slovenska cesta 29 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Urša Dernovšek ursa.dernovsek@snt.si 1, 2 580, 580 Urša, Helena Dernovšek, Reisman 040812556, 031373257 ursa.dernovsek@snt.si, helena.reisman@snt.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Specialist Marketing, Marketing S&T Slovenija d.d. 5447640 66180210 Leskoskova cesta 6 1000 Ljubljana Slovenia

Pozdravljeni,
sporočam vam, da imamo za te dve kotizaciji dogovorjen 20 % early bird popust in plačilo po predračunu. Prosim za predračun na email: ursa.dernovsek@snt.si.
Poleg tega je S&T Slovenija d.d. naročnik časnika Financ, vendar tega spodaj ne morem označiti.
Hvala za pripravo predračuna in lep dan,
Urša Dernovšek

Ne 25 NE 870 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Nevenka Kobal 069626290 nevenka.kobal@gmail.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Meso Kamnik d.d. 5014026 90819594 Korenova c. 9 1241 Kamnik Slovenia

Uveljavljanje 20%popusta s konference prodaja in marketing na policah 7.9. 2021 v hotelu Union.

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tina Černe tina@soria-natural.si 1, 2 580, 580 Billie Ann, Nina Dhanjal, Petkovšek 070378066, 030280271 dhanjal.billieann@gmail.com, fitosan@soria-natural.si Direktor Fitosan d.o.o. 6102174 47330651 Liminjanska 94 e 6320 Portorož Slovenia

Naročamo 1x študentsko prijavnico in 1 x redno z 20% popustom v sklopu akcije "izjemni 24-urni early bird" - prejeto po mailu.
Hvala.

Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 116 Po telefonu, Po navadni pošti, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Barbara Podlogar barbara.podlogar@agilcon.com 1, 2 580, 580 Barbara, Dean Podlogar, Levačič 031654302, 070 887 372 barbara.podlogar@agilcon.com, dean.levacic@agilcon.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing Agilcon, d.o.o. 5379458 77138937 Bravničarjeva ulica 13 1000 Ljubljana Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 986 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Mojca Trampuš mojca.trampus@koto.si 1 580 Mojca Trampuš 015878241 mojca.trampus@koto.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing KOTO d.o.o. 5005647 41217713 Agrokombinatska 80 1000 Ljubljana Slovenia

Prosim za ceno za '24-urna early bird ponudba' .
Hvala.

Ne 25 NE 435 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Metka Orel metka.orel@autocommerce.si 1, 2 580, 580 Tina, Metka Knafeljc, Orel 015883666, 015883502 tina.knafeljc@autocommerce.si, metka.orel@autocommerce.si Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec Marketing, Marketing Autocommerce, d.o.o. 5670209 75253992 Baragova 10 1000 Ljubljana Slovenia

Spoštovani,
za SMK 2021 bi koristili dobropis, ki smo ga za SMK 2020 plačali po dogovoru z gospo Jasno Špende.
Posredujem vam lahko tudi najin pisni dogovor.
Lep pozdrav,
Metka Orel

Ne 25 NE 870 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Martina Orel martina.orel@dutb.eu 1 580 Petra Kranjec +386 1 42 93 451 petra.kranjec@dutb.eu Marketing DUTB d.d. 6339620 41251482 Davčna ulica 1 1000 Ljubljana Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1, 2, 3 580, 580, 580 Manja, Darja, SIMONA Gradišek, Lekše, MLADENOVIĆ +386 (0)41 559 339, +386 (0)51 640 890, +386 (0)51 614 241 manja.gradisek@nlb.si, darja.lekse@nlb.si, simona.mladenovic@nlb.si Drugo, Drugo, Drugo Marketing, Marketing, Marketing NLB d.d. 5860571 91132550 Trg republike 2 1520 Ljubljana Slovenia

V okviru sponzorstva Slovenske marketinške konference koristimo možnost brezplačne prijave za 3 predstavnike podjetja.

Da NE 1740 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maja Pečan IzobrazevalniCenter@nlb.si 1 580 Irena Oven +386 (0)41 794 285 irena.oven@nlb.si Drugo Marketing NLB d.d. 5860571 91132550 Trg republike 2 1520 Ljubljana Slovenia Ne NE Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maja Pečan IzobrazevalniCenter@nlb.si 1 580 MAJA ŠKRINJAR +386 (0)41 266 398 maja.skrinjar@nlb.si Drugo Trženje NLB d.d. 5860571 91132550 Trg republike 2 1520 Ljubljana Slovenia Ne 25 NE 435 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Uršula Žibert ursula.zibert@zav-vita.si 1 580 Uršula Žibert 041851827 ursula.zibert@zav-vita.si Strokovni sodelavec Marketing Vita, življenjska zavarovalnica, d.d. 1834665 70292825 Trg republike 3 1000 Ljubljana Slovenia Ne 25 NE 435 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Kaja Zver kajaa.zver@gmail.com 1 580 Kaja Zver 031 486 144 kajaa.zver@gmail.com Specialist Marketing Bar Čajnica A&D Bakovska ulica 31 a 9000 Murska Sobota Slovenia

Naročnik financ je moj oče - Stanko Zver.

Lep dan,
Kaja Zver 🙂

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Mateja Suljič mateja.suljic@mercator.si 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580 Viktorija, Andreja, Andreja, Kristina, Milena, Majda, Nadja Radojević Mavrič, Zadnik Andoljšek, Možina, Gregorc, Gregorka, Vodopivec, Železnik 051/290-062, 030-996-342, 051/288-289, 031/670-375, 051/287-268, 030/996-447, 030/996-275 viktorija.radojevicmavric@mercator.si, andreja.zadnik@mercator.si, andreja.mozina@mercator.si, kristina.gregorc@mercator.si, milena.gregorka@mercator.si, majda.vodopivec@mercator.si, nadja.zeleznik@mercator.si Direktor, Direktor, Direktor, Direktor, Strokovni sodelavec, Direktor, Direktor Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing Mercator 5300231 45884595 Dunajska 107 1000 Ljubljana Slovenia

4x sponzorska prijava
1x brezplačna prijava iz naslova član žirije
3x prijava s 30% popustom po sponzorski pogodbi

Da NE 4060 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Bojan Škof bojan.skof@merkur.si 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 MANUELA ELA, ANTON, ROMANA, PETER PIŠKUR, HORVATIČ, ZORMAN, PETAČ 042587284, 042587318, 042588632, 042588632 manuela-ela.piskur@merkur.si, anton.horvatic@merkur.si, romana.zorman@merkur.si, peter.petac@merkur.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing, Marketing, Marketing MERKUR trgovina, d.o.o. 6723128 76138437 Cesta na Okroglo 7 4202 Naklo Slovenia

kotizacijo poravnamo po prejemu (pred)računa, ki ga pošljite na e-naslov bojan.skof@merkur.si

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1392 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Jurij Prinčič jurij.princic@secotools.com 1 580 Jurij Prinčič 040850981 jurij.princic@secotools.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja SECO Tools SI d.o.o. 1365215 27797147 Pesnica pri Mariboru 32e 2211 Pesnica pri Mariboru Slovenia

Po dogovoru z go. Jasno Špende z dne 20.9.2021 je dogovorjena cena za dvodnevno kotizacijo 337€+ddv.

Ne 25 NE 435 Po telefonu, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Gregor Rupnik gregor.rupnik@creatim.com 1, 2, 3, 4, 5 580, 580, 580, 580, 580 Gregor, Nadja, Jure, Klemen, Metod Rupnik, Kos, Kalan, Urbančnik, Krajnc 040464323, 031300532, 040328144, 040533550, 041649525 gregor.rupnik@creatim.com, nadja.kos@creatim.com, jure.kalan@creatim.com, klemen.urbancnik@creatim.com, metod.krajnc@creatim.com Direktor, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja IT, IT, IT, IT, IT Creatim d.o.o. 1528211 98783343 Delavska cesta 26 4208 Šenčur Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1740 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 DIANA BIZJAK diana.bizjak@ina-slovenija.si 1, 2 580, 580 INJA, DOLORES ANZI MOLAN, VOLK 051 350 333, 041 974 090 inja.molan@ina-slovenija.si, dolores.volk@ina-slovenija.si Direktor, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Menedžment, Prodaja INA SLOVENIJA, d.o.o. 5527988 95464620 Kotnikova ulica 5 1000 Ljubljana Slovenia

Veza predračun št.: 21000141 z dne 17.9.2021 (kotizacija za dve osebi v znesku 435,00 EUR brez DDV/osebo).
Plačilo računa po opravljeni konferenci, po dogovoru z gospo Jasno Špende.

Ne 25 NE 870 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Žiga Adamčič ziga@eggoglow.com 1 580 Žiga Adamčič 051324404 ziga@eggoglow.com Študent / Dijak Oblikovanje EGGOGLOW d.o.o. 8797790 77064747 Ob železnici 23 2250 Ptuj Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Ksenija Jankovič ksenija.jankovic@eta-kamnik.si 1 580 Ksenija Jankovič 051304504 ksenija.jankovic@eta-kamnik.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Eta Kamnik 5049237 81544553 Kajuhova potm 4 1241 Kamnik Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Klavdija Trček 040583331 klavdija.trcek@agencija101.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Agencija 101 d.o.o. 3439780 53747020 Dunajska cesta 139 1000 Ljubljana Slovenia

Dogovor za 50 % popust.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Dragi Cerra Kalan dragi.cerar-kalan@A1.si 1 580 Klemen Geršak +386 40 440 318 klemen.gersak@a1.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja ​​​​​A1 Slovenija, d. d. 1196332 60595256 Ameriška ulica 4​ 1000 Ljubljana Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Maja Rečnik 041789293 maja.recnik@smm.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Finance / Kontroling SMM d.o.o. 5395496 46123997 Jaskova 8 2000 Maribor Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 POLONA KOŠTOMAJ polona@planetgv.si 1 580 POLONA KOŠTOMAJ 00386 41 809 032 polona@planetgv.si PLANET GV D.O.O. 1572512 58067280 LIKOZARJEVA 3 1000 LJUBLJANA Slovenia

Kotizacija 330eur+ddv (dogovor Jasna Špende)

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po navadni pošti, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Anja Vinder anja.vinder@tus.si 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 Andraž, Danijela, Anja, Matija Tuš, Lakićević, Marjetič, Vedenik 070881260, 070881260, 070881260, 070881260 andraz.tus@tus.si, danijela.lakicevic@tus.si, anja.marjetic@tus.si, matija.vedenik@tus.si Engrotuš d.o.o. 87927497 Cesta v Trnovlje 10a 3000 Celje Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1392 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Liza Križnar liza.kriznar@m-sora.si 1, 2 580, 580 Liza, Neja Križnar, Rupnik 04 50 50 240, 04 50 50 214 liza.kriznar@m-sora.si, neja.rupnik@m-sora.si Drugo, Direktor Oblikovanje, Marketing M SORA d.d. 2235102 55289070 Trg svobode 2 4226 Žiri Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 986 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Bernarda Bevc Bukovec bernarda.bevc@adria-mobil.si 1, 2 580, 580 Maja, Mateja Žlogar, Grobler 07/3937130, 07/3937130 maja.zlogar@adria-mobil.si, mateja.gorbler@adria-mobil.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja, Prodaja ADRIA MOBIL D.O.O. 0549541 51439972 Straška cesta 50 8000 Novo mesto Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 812 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Sasha Robey 040417073 s.robey@ekwb.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing EKWB d.o.o. 3358151 30449383 Pod lipami 18 1218 Komenda Slovenia

EKWB sponzorski popust - dodatna oseba - 30% popusta na ceno.
Kontaktna oseba: ga. Sandra Zidar

Da Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Dragi Cerar Kalan dragi.cerar-kalan@A1.si 1 580 Jure Bohinc 040 440 146 jure.bohinc@a1.si Direktor Marketing ​​​​​A1 Slovenija, d. d. 1196332 60595256 Ameriška ulica 4​ 1000 Ljubljana Slovenia Da NE Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1, 2 580, 580 ŠPELA, NINA KOROŠEC, ČOKL 070 745 295, 031 782 420 spela.korosec@terme-dobrna.si, nina.cokl@terme-dobrna.si Referent, Referent Marketing, Marketing TERME DOBRNA d.d. 5053587 94639272 Dobrna 50 3204 Dobrna Slovenia

V primeru da se katera izmed kandidatk ne bo mogla udeležiti konference, jo bo nadomestila druga oseba.

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 986 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 FRANCI URANKAR f.urankar@audiobm.si 1 580 FRANCI URANKAR 051722722 f.urankar@audiobm.si Direktor Menedžment AUDIO BM D.O.O. 6509347 51106663 Italijanska ulica 8 1000 Ljubljana Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Nina Zadnikar 040882619 nina.zadnikar@gingerhub.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Agencija 101 3439780 53747020 Dunajska cesta 139 1000 Ljubljana Slovenia

Dogovor za 50 % popust.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Špela Menih Novak +38631871442 spela.menihnovak@gorenje.com Specialist Marketing Hisense Gorenje Europe, d.o.o. 8019053 62376284 Hrvaška 4 1000 Ljubljana Slovenia

Dogovor za 25 % popust med ga. Tanjo Kavran in g. Rokom Zagruševcem.

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Ines Hrovatič 041220293 ines.hrovatic@gorenje.com Strokovni sodelavec Marketing Hisense Gorenje Europe Hrvaška ulica 4 1000 Ljubljana Slovenia

dogovor za 25 % popust (Rok Zagruševcem / Tanja Kavran)

Ne NE 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Željka Graša zeljka.grasa@adrial.eu 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 Željka, Ines, Tea, Mojca Graša, Žganec, Janežič, Zamernik 070801138, 040717803, 040772291, 051335732 zeljka.grasa@adrial.eu, ines.zganec@adrial.eu, tea.janezic@adrial.eu, mojca.zamernik@adrial.eu Adrial d.o.o. 6331297 36314765 Pod kostanji 6 1218 Komenda Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1392 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Sanja Manojlović sanja.manojlovic@adrial.eu 1, 2, 3, 4, 5 580, 580, 580, 580, 580 Miha, Ines, Željka, Mojca, Tea Dolinšek, Zganec, Graša, Zamernik, Janežič 040545443, 040717803, 070801138, 051335732, 040772291 miha@vallis-mg.si, ines.zganec@adrial.eu, zeljka.grasa@adrial.eu, mojca.zamernik@adrial.eu, tea.janezic@adrial.eu Direktor, Drugo, Drugo, Drugo, Drugo Marketing, Marketing, Marketing, Marketing Adrial d.o.o. 6331297 36314765 Pod kostanji, 6, (Stavba se nahaja v Poslovni coni Komenda, med G3 Spirits in Biotero) 1218 Komenda Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1740 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Bernarda Bevc Bukovec bernarda.bevc@adria-mobil.si 1, 2 580, 580 Erna, Denis Povh, Car 07/3937130, 07/3937130 erna.povh@adria-mobil.si, denis.car@adria-mobil.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja, Prodaja ADRIA MOBIL D.O.O. 0549541 51439972 STRAŠKA CESTA 50 8000 NOVO MESTO Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 696 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Danijela kokalj Švarc danijela.kokaljsvarc@modra.si 1 580 Danijela Kokalj Švarc 031675945 danijela.kokaljsvarc@modra.si Svetovalec PR Modra zavarovalnica d.d. 6031226 21026912 Dunajska cesta 119 1000 Ljubljana Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Lea Hrovat lea.hrovat@bigbang.si 1, 2 580, 580 Lea, Sandra Hrovat, Rajgelj 051369557, 051387954 lea.hrovat@bigbang.si, sandra.rajgelj@bigbang.si Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec Marketing, Marketing Big Bang Madžarska ulica 12 1000 Ljubljana Slovenia Da NE 1160 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Anja Novak anja.novak@bigbang.si 1 580 Anja Novak 051387955 anja.novak@bigbang.si Strokovni sodelavec Marketing Big Bang Madžarska ulica 12 1000 Ljubljana Slovenia

Pri prejšnji prijavi za Big Bang, sem napisala samo dve članici, eno sem izpustila, tako da pridemo tri osebe 🙂

Da NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Agencija 101 d.o.o info@agencija101.si 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 Lucija, Nina, Jure, Kaja Lepšina, Zadnikar, Korenč, Gabrijelčič 041 898 685, 040 882 619, 031 801 927, 041 393 593 lucija.lepsina@agencija101.si, nina.zadnikar@gingerhub.si, jure.korenc@agencija101.si, kaja.gabrijelcic@agencija101.si Agencija 101 d.o.o 3439780 53747020 Dunajska cesta, 139 1000 LJUBLJANA Slovenia

Dogovor za 50 % popust.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1392 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Žan Menart zan@smart-optometry.com 1 580 Matic Ozebek 040 684 232 matic@smart-optometry.com Lastnik / Partner Marketing Smart Optometry d.o.o. 6902138 90155360 Lapajnetova 19 5280 Idrija Slovenia

V dogovoru z ga. Špende 35% popust

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Valerija Kuhar valerija.kuhar@topdom.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Valerija, Vesna, Karin Kuhar, Strmšek, Žavbi 051486087, 051677976, 040226462 valerija.kuhar@topdom.si, vesna.strmsek@topdom.si, karin.zavbi@domtrade.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Namestnik / Pomočnik direktorja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing, Trženje Topdom 5007828 Dol pri Ljubljani 28b 1258 dol pri Ljubljani Slovenia Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1044 Po telefonu, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1, 2, 3, 4, 5 580, 580, 580, 580, 580 Maša, Vanessa, Tamma, Edi, Valerija Gregorič, Mramor, Žbontar, Popovski, Prevolšek /, /, /, /, / Masa.Gregoric@pristopmedia.si, Vanessa.Mramor@pristopmedia.si, Tamma.Zbontar@pristopmedia.si, edi.popovski@pristopmedia.si, Valerija.Prevolsek@pristopmedia.si PRISTOP MEDIA d.o.o. 3381129 82335516 Trubarjeva cesta 79 Ljubljana Slovenia

Plačnik Renderspace, paketna ponudba 50 % popust

Ne NE 2900 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1, 2 580, 580 Tomaž, Benjamin Pristovnik, Rančič /, / tomaz.pristovnik@renderspace.si, benjamin.rancic@renderspace.si Renderspace d.o.o. 1338935 41447611 Trubarjeva cesta 79 Ljubljana Slovenia

paketna ponudba 50 % popust

Ne NE 1160 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Uršula Hoheger ursula.hoheger@sip.si 1, 2 580, 580 Nataša, Anže Žlaber, Chiba +386 (03) 703 86 99, +386 (0)3 703 86 56 natasa.zlaber@sip.si, anze.chiba@sip.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Oblikovanje SIP Strojna industrija Šempeter d.d. 5034523 24049174 Juhartova ulica 2 3311 Šempeter Slovenia Ne Redna cena: 580 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 1160 Po telefonu, Po navadni pošti, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Anita Grgić 040521905 anita-grgic@windowslive.com Študent / Dijak Marketing Titova cesta 2a 2000 Maribor Slovenia

Potrdilo o vpisu vam posredujem naslednji teden takoj, ko ga prejmem za novo študijsko leto.

Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po telefonu, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Monika Kern monika.kern@si.ey.com 1 580 Monika Kern 040 976 403 monika.kern@si.ey.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Ernst @ Young, d. o. o. 5716888 71225978 Dunajska 111 1000 Ljubljana Slovenia

Med dodatnimi popusti ni opcije izbire. Naše podjetje je redni naročnik Financ, zato smatram, da lahko opcijo 5% popusta upoštevate ob prijavi? Vnaprej hvala za odgovor.

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Žiga Brodnik 1 580 Žiga Brodnik 041817666 ziga.brodnik@optiweb.com Prodaja Optiweb d.o.o. 15129233 Kapucinski trg 7 4220 Škofja Loka Slovenia

Pozdravljeni,

z Jasno Špende sva ravno govorila po telefonu (z Mihom Lavtarjem) in se dogovorila, da nam lahko uredi ceno za predprijavo, 330 € + DDV.
Smo pa tudi naročniki Financ in DMS-ja. 🙂

Najlepša hvala

Ne NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maja Pečan IzobrazevalniCenter@nlb.si 1 580 ALENKA BREŠAR ISKRA 014763929 alenka.bresar@nlb.si Drugo Marketing NLB d.d. 5860571 91132550 Trg republike 2 1520 Ljubljana Slovenia

Prosimo za dogovorjeni popost.

From: Jasna Spende
Sent: Friday, September 24, 2021 12:10 PM
To: Zore Kunavar Olga
Cc: Eva Likar
Subject: RE: Slovenska marketinška konferenca

Spoštovana ga. Olga, lepo pozdravljeni,

kolegica Eva mi je posredovala vaše vprašanje in ker na Financah skrbimo za del vezan na prijave in sponzorstva, vam pišem kar jaz. Brezplačne kotizacije se žal ne štejejo v paketno ponudbo, imate pa za vse dodatne kotizacije po sponzorski pogodbi 30% popust. Če najdete še enega kandidata ali kandidatko, pa vam seveda upoštevamo paketni popust. Veselimo se vaše družbe, upam, da v čim večjem številu.

Želim vam prijeten konec tedna,

Jasna Špende

Ne NE 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Mihaela Pisanec mihaela.pisanec@posta.si 1, 2 580, 580 Petra, Aleš Mencigar Cvar, Šabeder 024492247, 012431612 petra.mencigar@posta.si, ales.sabeder@posta.si Direktor, Svetovalec Logistika, Logistika Pošta Slovenije 5881447 Slomškov trg 10 2000 Maribor Slovenia Da NE 1160 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Matic Žmuc matic.zmuc@mbills.si 1 580 Matic Žmuc 041965527 matic.zmuc@mbills.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing MBILLS d.o.o. 6853633 64856828 Tržaška cesta 118 1000 Ljubljana Slovenia

Koristiti želim popust članov DMS.

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 BILJANA JOKSIMOVIĆ BILJANA.JOKSIMOVIC@TELEKOM.SI 1, 2, 3 580, 580, 580 NELIDA, NATAŠA, ANDREJA TURK, ŠKARJA, LENART +38612341284, +38612341489, +38612341303 NELIDA.TURK@TELEKOM.SI, NATASA.SKARJA@TELEKOM.SI, ANDREJA.LENART@TELEKOM.SI Drugo, Drugo, Direktor Marketing, Marketing, Marketing TELEKOM SLOVENIJE, D.D. 5014018 98511734 CIGALETOVA 15 1000 LJUBLJANA Slovenia

Gospa Andreja Lenart ima brezplačno udeležbo iz naslova sodelovanja v žiriji Marketinška odličnost.
Za ostale udeležence se ob izstavitvi računa sklicujte na naročilnico 4500685388.

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 1479 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Ervina Ljubijankić ervina.ljubijankic@koto.si 1 580 Ervina Ljubijankić 031559066 ervina.ljubijankic@koto.si Strokovni sodelavec Marketing KOTO d.o.o. 5647000 41217713 Glavni trg 27 1241 Kamnik Slovenia

Veza Mojca Trampuš, KOTO d.o.o.

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maruša Pajer pajermarusa@gmail.com 1 580 Maruša Pajer +38670705534 pajermarusa@gmail.com Podkraj 23 a 3320 Velenje Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po telefonu, Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Živa Kosi 041555041 zivka.93@gmail.com Študent / Dijak Ljubljanska ulica 3 2000 Maribor Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Rebeka Udvanc 040837302 udvanc.rebeka@gmail.com Študent / Dijak Marketing Skalna ulica, 1 8222 Otočec Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 BILJANA JOKSIMOVIĆ BILJANA.JOKSIMOVIC@TELEKOM.SI 1, 2, 3 580, 580, 580 TAMARA, MARKO, MIHA KUPŠEK, PODBORŠEK, MAZZINI +38612341725, +38614728306, +38614730118 TAMARA.KUPSEK@TELEKOM.SI, MARKO.PODBORSEK@TELEKOM.SI, MIHA.MAZZINI@TELEKOM.SI Drugo, Drugo, Drugo Marketing, Marketing, Marketing TELEKOM SLOVENIJE, D.D. 5014018 98511734 CIGALETOVA 15 1000 LJUBLJANA Slovenia

S prijavo AKC-01635-N1M4N6 smo že prijavili 3 udeležence:
ANDREJA LENART - ima brezplačno udeležbo iz naslova sodelovanja v žiriji Marketinška odličnost.
NATAŠA ŠKARJA
NELIDA TURK
Skupaj prijavljenih 6.
Uveljavljamo popust za kotizacijoa 4+ prijavljenih iz podjetja.
Ob izstavitvi računa se prosim sklicujte na številko naročilnice 4500685388.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 1044 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Anja Meden anja.meden@subrinaprofessional.com 1 580 Anja Meden 031 324 038 anja.meden@subrinaprofessional.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Ilirija d.o.o. 31782345 Tržaška cesta 40 1000 Ljubljana Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Kristjan Jerončič kristjan.jeroncic@leone.si 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580 Tamara, Jana, Jernej, Iris, Nina, Jerneja, Matija Širca, Damiš, Mihalič, Kavčič, Rudolf, Kalan, Šinigoj 051 320 243, 051 320 034, 031 309 027, 041 665 686, 041 421 947, 031 308 969, 051 635 214 tamara.sirca@leone.si, jana.damis@leone.si, jernej.mihalic@leone.si, iris.kavcic@leone.si, nina.rudolf@leone.si, jerneja.kalan@leone.si, matija.sinigoj@leone.si Specialist, Specialist, Specialist, Specialist, Specialist, Specialist, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing, Marketing Incom LEONE 5289297 21442266 Tovarniška cesta 6a 5270 Ajdovščina Slovenia

Dogovorjeno z Jasno Spende o 50 % popustu namesto 40 %.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 2436 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Eva Zupanec 068125874 eva.zupanec@gmail.com Študent / Dijak Marketing Ulica XIV. divizije 11A 3250 ROGASKA SLATINA Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 petra oplotnik petra.oplotnik@petrol.si 1 580 MOJCA AVŠIČ 041 999 555 MOJCA.AVSIC@PETROL.SI Direktor Marketing PETROL 5025796 80267432 DUNAJSKA CESTA 50 1000 LJUBLJANA Slovenia

30% POPUST ZA SPONZORJA

Ne NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 PETRA OPLOTNIK PETRA.OPLOTNIK@PETROL.SI 1 580 SAŠA ROZMAN 031 208 159 SASA.ROZMAN@PETROL.SI Strokovni sodelavec Marketing PETROL 5025796 80267432 DUNAJSKA CESTA 50 1000 LJUBLJANA Slovenia

30% POPUST ZA SPONZORJA

Ne NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 PETRA OPLOTNIK PETRA.OPLOTNIK@PETROL.SI 1, 2, 3, 4 580, 580, 580, 580 ANDREJA, JOŽE, BETI, PETRA AVBERŠEK, GOSTIŠA, ORAŽEM, OPLOTNIK 030 996 297, 041 679 879, 041 893 124, 040 480 500 ANDREJA.AVBERSEK@PETROL.SI, JOZE.GOSTISA@PETROL.SI, BETI.ORAZEM@PETROL.SI, PETRA.OPLOTNIK@PETROL.SI Direktor, Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec Prodaja, Marketing, Marketing, Marketing PETROL 5025796 80267432 DUNAJSKA CESTA 50 1000 LJUBLJANA Slovenia

VSE 4 PRIJAVE SO BREZPLAČNE V OKVIRU SPONZORJA.

Da NE 2320 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Simona Štraus Simona.Straus@kozmetika-afrodita.si 1, 2 580, 580 Danica, Zvonka Zorin Mijošek, Novak Habot 038121361, 038121361 danica.afrodita@kozmetika-afrodita.si, pozvonka.habot@kozmetika-afrodita.si Direktor, Namestnik / Pomočnik direktorja Menedžment, Menedžment KOZMETIKA AFRODITA d.o.o. 5300444 84727071 Kidričeva ulica 54 3250 Rogaška Slatina Slovenia Da Redna cena: 580 € NE 1160 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Valerija Prevolsek valerija.prevolsek@pristopmedia.si 1 580 Paulina Batistič 030919164 paulina.batistic@pristopmedia.si Študent / Dijak Marketing Pristop Media Trubarjeva 76 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Simona Straus Simona.Straus@kozmetika-afrodita.si 1 580 Ivo Mijošek 038121361 ivo.mijosek@kozmetika-afrodita.si Prokurist Menedžment KOZMETIKA AFRODITA d.o.o. 5300444 84727071 Kidričeva ulica 54 3250 Rogaška Slatina Slovenia Da Redna cena: 580 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tanja Vidmar Šinigoj tanja.sinigoj@fructal.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Tanja, Tina, Marina Vidmar Šinigoj, Špende Ivanič, Brankovič 031794959, 031546471, 041287445 tanja.sinigoj@fructal.si, tina.spende@fructal.si, marina.brankovic@fructal.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing, Marketing FRUCTAL d.o.o. 5048664 60780487 Tovarniška cesta 7 5270 Ajdovščina Slovenia

Pozdravljeni, prijavljamo se kot sponzorji v okviru treh gratis prijav.
Lep pozdrav, Tanja Vidmar Šinigoj

Da NE 1740 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Benjamin Črv benjamin.crv@skivibe.si 1 580 Benjamin Črv 041321554 benjamin.crv@skivibe.si Študent / Dijak Marketing SKIVIBE 8858179 94689105 Zgornje Rute 54 4282 Gozd Martuljek Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Patricija Kodrič patricija.kodric@heineken.com 1 580 Patricija Kodrič 040206363 patricija.kodric@heineken.com Drugo Pivovarna Laško Union 9318000 90355580 Pivovarniska ul 2 1000 Ljubljana Slovenia Da NE 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Matic Matic matic.zemljic@kotanyi.com 1, 2 580, 580 Matic, Dan Matic, Špendal 031 748 499, 031 528 459 matic.zemljic@kotanyi.com, dan.spendal@kotanyi.com Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec Marketing, Prodaja Kotanyi d.o.o. 5911346 31978428 Tržaška cesta 132 1000 Ljubljana Slovenia Da NE 1160 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Suzana Rankov suzana.rankov@sidg.si 1 580 Suzana Rankov 041540064 suzana.rankov@sidg.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja PR Slovenski državni gozdovi 7035845 75204878 Rožna ulica 39 1330 Kočevje Slovenia

Skladno z dogovorom z ga. Jasno Špende prosim za odobritev 20% popusta.

Ne NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1, 2, 3 580, 580, 580 MAŠA, JANJA, VANJA RENER, ŠTORGELJ, HOČEVAR 01 5891 883, 0590 89 503, 01 5309 822 Masa.Rener@spiritslovenia.si, janja.storgelj@spiritslovenia.si, vanja.hocevar@spiritslovenia.si Javni uslužbenec, Javni uslužbenec, Javni uslužbenec Marketing, Marketing, Marketing SPIRIT SLOVENIJA 6283519 97712663 VEROVŠKOVA ULICA 60 1000 LJUBLJANA Slovenia

Pozdravljeni,
plačali bi po predračunu. Iz drugega oddelka SPIRIT Slovenija se nam bo pridružila še sodelavka Sandra Stermšek, ki se bo prijavila v ločeni prijavi.

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 1479 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Inja Dovšak 0038630609000 inja.dovsak@gmail.com Študent / Dijak Marketing Ulica Malči Beličeve 37 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Alenka Rozman 031545555 alenka.rozman@heineken.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja PR Pivovarna Laško Union 5049931 90355580 Skalica 17 4000 Kranj Slovenia

Prijavljam se iz naslova sponzorske pogodbe.

Da NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Sandra Stermšek sandra.stermsek@spiritslovenia.si 1 580 Sandra Stermšek 051 658 714 sandra.stermsek@spiritslovenia.si Javni uslužbenec Marketing SPIRIT Slovenija, javna agencija 6283519 97712663 Verovškova ulica 60 1.000 Ljubljana Slovenia

Pozdravljena gospa Špende. V tem sporočilu povzemam, kot sva se ravnokar dogovorili po telefonu, da se spremeni prijava 4 zaposlenih iz SPIRIT Slovenija (vključno z menoj) v paketno ceno za 348 EUR + DDV na osebo za dva dni Marketinške konference.

Ne Paketna ponudba 4 +(40 % popusta)*: 348 € NE 348 Po telefonu Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Boštjan Kralj 041225317 bostjan.kralj@lumar.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Lumar IG d.o.o. 1625764 68765550 Limbuška cesta 32a 2000 Maribor Slovenia

Pozdravljeni,

kotizacija je del letne članarine v DMSLO.

Lep pozdrav, Boštjan Kralj

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Vesna Hrast vesna@interactive.ag 1 580 Barbara Bačnik 01 6203255 barbara@interactive.ag Strokovni sodelavec Mediji GetIN d.o.o 2336880 30663601 Stegne 33 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Simona Petek simona.petek@panvita.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Simona, Arin, Jože Petek, Čebokli, Špiljak 041355007, 031873999, 031838050 simona.petek@panvita.si, simona.petek@panvita.si, simona.petek@panvita.si Panvita d.d. Lendavska 5, Rakičan 9000 Murska Sobota Slovenia Da NE 1740 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maja Belehar m.belehar@ekwb.com 1 580 Maja Belehar 041612611 m.belehar@ekwb.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing EKWB D.O.O. POD LIPAMI 18 1281 KOMENDA Slovenia

EKWB sponzorski popust - BREZPLAČNO - VKLJUČENO V PAKET
Kontaktna oseba: ga. Sandra Zidar

Da Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Aleksander Djokovič 051306552 a.djokovic@ekwb.com Uprava - član Menedžment EKWB d.o.o. 3358151 30449383 Pod lipami 18, Poslovna cona Žeje pri Komendi 1218 Komenda Slovenia

EKWB sponzorski popust - BREZPLAČNO - VKLJUČENO V PAKET
Kontaktna oseba: ga. Sandra Zidar

Da NE 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nuša Perkič nusa.perkic@atlanticgrupa.com 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580, 580 VIDA, JELENA, LEA, LILIJANA, NUŠA, RADO, VALENTINA, NEDELJKA, ŠPELA, MOJCA, SIMONA, ŽIVA, TJAŠA, MARKO, ANA, ROSANA, KRISTINA, IVA, JERNEJ KOS, MILINKOVIĆ, STRITAR, MIKLUŠ, PERKIČ, VELKAVRH, ERČULJ DŽUBAN, JANKOVIČ, COCELJ MINATTI, PESENDORFER, KOREN, DEU, PINTER, CEROVŠEK, ŽUNJANIN, TURK, ARALICA, STARC, JANEŽIČ +386 (40) 882 622, +386 40 457 813, +386 (40) 457 080, + 386 40 475 920, +386 40 457 089, +386 31 331 115, +386 41 350 551, +386 40 457 567, +386 41 756 698, +386 31 500 825, +386 40 457 630, +386 41 865 856, +386 40 457 108, +386 40 352 666, +386 40 457 937, +386 40 457 831, +385 (91) 241 3205, +386 40 457 123, +386 40 351 566 vida.kos@atlanticgrupa.com, jelena.milinkovic@atlanticgrupa.com, lea.stritar@atlanticgrupa.com, lilijana.miklus@atlanticgrupa.com, nusa.perkic@atlanticgrupa.com, rado.velkavrh@atlanticgrupa.com, valantina.erculjdzuban@atlanticgrupa.com, nedeljka.jankovic@atlanticgrupa.com, spela.coceljminatti@atlanticgrupa.com, mojca.pesendorfer@atlanticgrupa.com, simona.koren@atlanticgrupa.com, ziva.deu@atlanticgrupa.com, tjasa.pinter@atlanticgrupa.com, marko.cerovsek@atlanticgrupa.com, ana.zunjanin@atlanticgrupa.com, rosana.turk@atlanticgrupa.com, kristina.aralica@atlanticgrupa.com, iva.starc@atlanticgrupa.com, jernej.janezic@atlanticgrupa.com ATLANTIC GRUPA KOLINSKA ULICA 1 1000 LJUBLJANA Slovenia

Dogovorjeno z gospo Tatjano Pogačnik:
- GRATIS KOTIZACIJE: vida kos, jelena milinković, lea stritar, liljana mikuš, nuša perkič, rado velkavrh, valentina Erčulj
- NAKUP KOTIZACIJ:
1. nedeljka jankovič, -40%
2. špela cocej minatti, -40%
3. mojca pesendorfer, -40%
4. simona koren, -40%
5. živa deu,-40%
6. tjaša pinter, -40%
7. marko cerovšek, -40%
8. ana žunjanin,-40%
9. rosana turk, -50%
10. kristina aralica, -50%
11. iva starc, -50%
12. jernej janežič- 50%

Da Redna cena: 580 € NE 11020 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Petra Podreberšek petra.podrebersek@petrol.si 1 580 Petra Podreberšek 041/256517 petra.podrebersek@petrol.si Raziskovalec / Profesor / Učitelj Raziskave in razvoj Petrol d.d. 5025796 80267432 Dunajska 50 1000 Ljubljana Slovenia

pri ceni naj se upošteva dogovorjeni 30% popust

Ne NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nina Rus Turuk nina.turuk@zito.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Nina, Nina, Tadeja Rus Turuk, Žlajpah, Hol 01 5876 120, 015876155, 01587705 nina.turuk@zito.si, nina.zlajpah@podravka.si, tadeja.hol@podravka.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja PR, Marketing, Marketing Žito d.o.o. 5391814 Moskovska ulica 1 1000 Ljubljana Slovenia

Sponzorske kotizacije Žito, dogovorjeno s go. Tatjano Pogačnik , hvala in lp, Nina Rus Turuk

Da NE 1740 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 JASNA OREŠIČ jasna.oresic@zav-sava.si 1 580 KATJA GRUŠOVNIK 022332572 katja.grusovnik@zav-sava.si Drugo PR ZAVAROVALNICA SAVA D.D. 5063400 44814631 CANKARJEVA ULICA 3 2000 MARIBOR Slovenia Ne Redna cena: 580 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Jana Štokovič jana.stokovic@pop-tv.si 1, 2 580, 580 Jana, Anja Štokovič, Rus 041784433, 041458974 jana.stokovic@pop-tv.si, anja.rus@pop-tv.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Mediji, Mediji Pro Plus d.o.o. 5895081 48003069 Kranjčeva 26 1000 Ljubljana Slovenia

dogovorjen popust 25%

Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 986 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Vili Črv crvvili@gmail.com 1 580 Vili Črv 041887738 crvvili@gmail.com Študent / Dijak Zgornje Rute 54 4282 Gozd Martuljek Slovenia

Potrdilo o vpisu vam posredujem po e-pošti.

Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nika Kristina Butina nika@epidemic.co 1 580 Emilija Sekulovska 030703867 ema@epidemic.co Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Epidemic d.o.o. 8789541 98889800 Verovškova 55a 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 BILJANA JOKSIMOVIĆ BILJANA.JOKSIMOVIC@TELEKOM.SI 1 580 ALAN ŠĆURIC +38612341603 ALAN.SCURIC@TELEKOM.SI Drugo Marketing TELEKOM SLOVENIJE, D.D. 5014018 98511734 CIGALETOVA 15 1000 LJUBLJANA Slovenia

S prijavo AKC-01635-N1M4N6 in AKC-01635-N1M4N6 smo že prijavili 5 udeležencev.
Uveljavljamo popust za kotizacijoa 4+ prijavljenih iz podjetja.
Ob izstavitvi računa se prosim sklicujte na številko naročilnice 4500685388.

Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Petra Jurović petra.jurovic@nomago.si 1 580 Maruša Komac 041 771 173 marusa.komac@nomago.si Drugo Marketing Nomago d.o.o. 5143373 52398790 Vošnjakova ulica 3 1000 Ljubljana Slovenia Ne Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Lucas Cozien lucas.cozien@audencia.com 1 580 Lucas Cozien +33670120296 lucas.cozien@audencia.com Študent / Dijak Marketing Epidemic D.o.o. 8789541 98889800 55a Verovškova ulica 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 tanja rotar tanjarotar97@gmail.com 1 580 tanja rotar 051300965 tanjarotar97@gmail.com Menedžer / Vodja / Produktni vodja Menedžment euroton d.o.o 5339154 34058117 Trzaska cesta 383 1000 ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Matjaž Možina matjaz.mozina@2mobile.si 1 580 Matjaž Matjaž 040440699 matjaz.mozina@2mobile.si Direktor IT 2Mobile d.o.o. 82898286 Verovškova 55 1000 Ljubljana Slovenia

2Mobile d.o.o. je sponzor SMK 2021.

Da NE 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Julija Štamcar julija@stamcar.com 1 580 Julija Štamcar 041741774 julija@stamcar.com Specialist Marketing EKWB d.o.o. 30449383 Pod lipami 18 1218 Komenda Slovenia

EKWB sponzorski popust - BREZPLAČNO - VKLJUČENO V PAKET
Kontaktna oseba: ga. Sandra Zidar

Da Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nika Kristina Butina nika@epidemic.co 1 580 Jakob Udovič 069 620 811 ju8168@student.uni-lj.si Študent / Dijak Marketing Epidemic d.o.o. 8789541 98889800 Verovškova 55a 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Tjaša Stražar 041217036 t.strazar@ekwb.com Specialist Marketing EKWB Čeplje 1 1225 Lukovica Slovenia

EKWB sponzorski popust - BREZPLAČNO - VKLJUČENO V PAKET
Kontaktna oseba: ga. Sandra Zidar

Da NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 jasna Špende 013091470 jasna.spende@gmail.com Novinar Neznano Finance 1234565 vv 1000 Ljubljana Slovenia

testiram

Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po telefonu Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Mitja Eržen mitja.erzen@rt-tri.si 1, 2 580, 580 Mitja, Zoran Eržen, Borić +38641627878, +38641627878 mitja.erzen@rt-tri.si, mitja.erzen@rt-tri.si Direktor, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Prodaja, Prodaja RT-TRI, d.o.o. 1198009 29187443 borovec 31 1236 Trzin Slovenia

Dogovor z Jasno Špende

Da NE 1160 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Katja Smolar katja.smolar@madwise.si 1, 2 580, 580 Katja, Gregor Smolar, Prodan 040792018, 031 800 624 katja.smolar@madwise.si, gregor.prodan@madwise.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing, Marketing Madwise d.o.o. 6824374 15916596 Tržaška 2 1000 Ljubljana Slovenia

Madwise - dogovor za 35 % popusta (Tanja Kavran).

Ne NE 1160 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Jure Cekuta jure.cekuta@zlatarnacelje.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Jure, Renata, Primož Cekuta, Videčnik, Albreht 051455505, 051455511, 051455502 jure.cekuta@zlatarnacelje.si, renata.videcnik@zlatarnacelje.si, jure.cekuta@zlatarnacelje.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Menedžer / Vodja / Produktni vodja, Direktor Marketing, Prodaja, Trženje Zlatarna Celje d.o.o. 5048192 23281715 Kersnikova 19 3000 Celje Slovenia Da NE 1740 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Eva Činkole Kristan 051 373 887 eva.cinkole@borzen.si PR Borzen, d.o.o. Dunajska 156 1000 Ljubljana Slovenia

Prosim za izstavitev računa na podjetje Borzen. Borzen je naročnik Časnika Finance - prosim za upoštevanje kotizacije v višini 551 EUR. Hvala.

Ne Redna cena: 580 € NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Alisa Kim Jagodic alisa.jagodic@gmail.com 1 580 Alisa Kim Jagodic 030306777 alisa.jagodic@gmail.com Študent / Dijak Marketing Prvomajska ulica 19 5000 Nova Gorica Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Tjasa Corn Fortin tjasa@sl123.si 1, 2 580, 580 Tjasa, Branko Corn Fortin, Lević 040849667, 041773423 tjasa@sl123.si, branko@sl123.si Strokovni sodelavec, Direktor Marketing, Marketing Športna loterija d.d. 5926670 90855337 Ulica Metoda Mikuža, 4 1000 Ljubljana Slovenia

Dogovorjeno s Tatjano Pogačnik.

Da Redna cena: 580 € NE 1160 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 veronika premrl veronika.premrl@gmail.com 1 Veronika Premrl 040382747 veronika.premrl@gmail.com - 1000 - Slovenia

Sem trenutno nezaposlena. Obiskujem samo izredni podiplomski študij na Ekonomski Fakulteti.

Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 0 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Mateja Suljič mateja.suljic@mercator.si 1 580 Urška Končar 051291010 urska.koncar@mercator.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Mercator 5300231 45884595 Dunajska 107 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Mateja Suljič mateja.suljic@mercator.si 1 580 Urška Kovačič 051/291-010 urska.kovacic@mercator.si Menedžer / Vodja / Produktni vodja Marketing Mercator 5300231 45884595 Dunajska 107 1000 Ljubljana Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Katja Fink katja.fink@doktor1a.com 1 580 Katja Fink 040606495 katja.fink@doktor1a.com Drugo Marketing Doktor 1a d.o.o. 6634958 79605168 Gubčeva cesta 35a 8210 Trebnje Slovenia Ne Redna cena: 580 € NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Živa Topič ziva@lineamedia.si 1, 2, 3 580, 580, 580 Tim, Živa, Živa Goričan, Bele, Topič 051 237 101, 041 726 002, 051 669 846 tim@lineamedia.si, bele.ziva@gmail.com, ziva@lineamedia.si Študent / Dijak, Študent / Dijak, Študent / Dijak Marketing, Marketing, Marketing Linea Media d.o.o. 1628828 27345769 Hruševska 44 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 174 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Larisa Kočjaž larisa.kocjaz@heineken.com 1 580 Larisa Kočjaž 031 777 465 larisa.kocjaz@heineken.com Drugo PR Pivovarna Laško Union 5049318 90355580 Pivovarniška ulica 2 1000 Ljubljana Slovenia

Gre za sponzorsko prijavo.

Da NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Špela Zore 040587987 spela.zore@radiobob.si Svetovalec Marketing Infonet media d.d. 1639838 41714415 Stegne 11b 1000 Ljubljana Slovenia Da NE 580 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Lidija Sebanc lidija.sebanc@radio1.si 1 580 Lidija Sebanc 040860018 lidija.sebanc@radio1.si Agent Marketing Infonet media 1639838 41714415 Stegne 11b 1000 Ljubljana Slovenia

Prvi dan bom
Eno od kotizacij za Radio 1 koristila jaz, drugi dan pa kolegica Anja Jelenc

Da Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Nika Kristina Butina nika@epidemic.co 1 580 Nina Balažinec 040181933 nina.balazinec@gmail.com Študent / Dijak Marketing Epidemic 8789541 98889800 Verovškova 55 a 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € NE 58 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Rado Daradan rado@hooraystudios.com 1 580 Rado Daradan 070531237 rado@hooraystudios.com Direktor Mediji Hooray Studios d.o.o. 20826826 Dunajska 5 1000 Ljubljana Slovenia Ne Redna cena: 580 € NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Maša Čeplak masa.ceplak@triglav.si 1, 2, 3 580, 580, 580 sara, vojka, julija rogel, novak, kotnik 041661850, o41 661 850, 041 661 850 sara.rogel@triglav.si, vojka.novak@triglav.si, julija.kotnik@triglav.si Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec, Strokovni sodelavec Marketing, Marketing, Marketing Zavarovalnica Triglav, d.d. Miklošičeva 19 1000 Ljubljana Slovenia Da Redna cena: 580 € NE 1740 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Goran Plavšić goran.plavsic@infonet.fm 1 580 Goran Plavšić 031663296 goran.plavsic@infonet.fm Neznano Marketing Infonet media d.d. 41714415 Stegne 11b 1000 Ljubljana Slovenia Da NE Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1 580 Luka Vačovnik 031865082 luka.vacovnik@infonet.fm Svetovalec Trženje Infonet media 1639838 41714415 Stegne 11b 1000 Ljubljana Slovenia Da NE 580 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Ana Zavrtanik Ugrin ana.zavrtanikugrin@intra-lighting.com 1, 2 580, 580 Ana, Nika Zavrtanik Ugrin, Furlan 031399796, 051311533 ana.zavrtanikugrin@intra-lighting.com, nika.furlan@intra-lighting.com Drugo, Namestnik / Pomočnik direktorja Marketing, Marketing Intra lighting d.o.o. 5290457 13139304 Vrtojbenska cesta 50 5290 Šempeter pri Gorici Slovenia Ne Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 812 Po E-pošti Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 1, 2 580, 580 udelezenec, Udelezenec 1, 2 +386 1 425 51 26, +386 1 425 51 26 info@newmoment.si, info@newmoment.si New Moment 29852145 Vilharjeva cesta 27 1000 Ljubljana Slovenia

2 Kotizaciji

Ne Redna cena: 580 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 1160 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Ana Putrih aaputrih@gmail.com 1 580 Ana Putrih 041 621 821 aaputrih@gmail.com Generali zavarovalnica d.d. 5186684 88725324 Kržičeva 3 1000 Ljubljana Slovenia Da Član DMS + naročnik Financ (15 % popusta)*: 493 € NE 493 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Monika Povšič monika.povsic@generali.com 1 580 Monika Povšič 051 361 349 monik.povsic@generali.com Marketing Generali zavarovalnica d.d. 5186684 88725324 Kržičeva 3 1000 Ljubljana Slovenia Da Prijava na samo prvi dan (30 % popusta)*: 406 € NE 406 Splošni pogoji
AKC-01635-N1M4N6 Greg Brand gregbrand123@gmail.com 1 580 Greg Brand 010000000 gregbrand123@gmail.com Ajdovscina 1 1000 Ljubljana Slovenia Ne Študentska kotizacija (90 % popusta)*: 58 € DA, konferenco želim spremljati virtualno prek spleta (veljajo enake ugodnosti kot za fizično udeležbo) 58 Po E-pošti Splošni pogoji
CRM koda Ime prijavitelja Priimek prijavitelja E-pošta prijavitelja Zap. št Kotizacija Ime Priimek Telefon E-pošta Funkcija Delovno področje Podjetje Matična številka Davčna številka Naslov Poštna številka Kraj Država Dodatno sporočilo Sponzorska prijava Akcije Dodatni popusti Virtualni ogled Informativni izračun brez DDV. Obveščanje Strinjam se s pogoji

 

////****

***///