To so finalisti za nagrado za marketinško odličnost

SMK konferenco organizirata Društvo za marketing Slovenije in Časnik Finance. Zadnja leta dvodnevni dogodek privablja skoraj 600 udeležencev.

V torek bodo na Slovenski marketinški konferenci že petič podelili nagrade za marketinško odličnost. Znani so letošnji finalisti v treh kategorijah, najboljšemu izmed zmagovalcev kategorij po izboru komisije pa bodo podelili veliko nagrado marketinška odličnost.

Kdo so finalisti?

»Društvo za marketing Slovenije z nagrado prepoznava najboljša podjetja oziroma organizacije, v katerih je marketing trdno vpet v poslovno strategijo podjetja in je gonilo dobrih poslovnih rezultatov,« pojasnjujejo namen nagrade.

  • Letošnji finalisti v kategoriji B2B-podjetij: Ceneje, Danfoss Tratain Intra Lighting
  • Finalisti v kategoriji malih in srednjih B2C-podjetij: Coca-Cola HBC Slovenija, Lumar IG in Športna loterija
  • Finalisti v kategoriji velika B2C-podjetja: Mercator, Spar Slovenija in Zavarovalnica Triglav

»Finalisti za nagrade marketinška odličnost so podjetja, ki so bila skozi prijave prepoznana kot izstopajoča, pri svojem marketinškem delovanju pa dosegajo nadpovprečne rezultate. Poudarjamo jih kot primere dobre prakse za druga podjetja, ki želijo biti marketinško usmerjena,« je o letošnjih finalistih nagrade povedal predsednik Društva za marketing Slovenije Mitja Pirc.

Kako rasti?

Slovenska marketinška konferenca bo v torek in sredo v Portorožu. Tokratna konferenca bo posvečena rasti. »Pomembno je, da ima podjetje jasno vizijo, kje so viri rasti v prihodnosti, in zmagovalni načrt, kako jih dobiti. Zagotoviti mora tudi vire in zmogljivosti, da obljube trgu tudi ‘dostavi’. Velikokrat se zgodi, da zaradi finančnega in kadrovskega manka dobri načrti propadejo,« je o rasti povedal Hendrik Steckhan, nekdanji top menedžer v Coca-Coli, ki mu boste na Slovenski marketinški konferenci tudi lahko prisluhnili.

Komentar

Posreduj članek

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Najnovejše